För exakt ett år sedan..

... fick jag vara med om den bästa, lyckligaste och mest fantastiska dag i mitt liv. Ett helt år har gått och det är både med vemod och en oerhörd lycka som jag ser tillbaka på just det faktum att ett helt år har gått sedan jag tog studenten. Så mycket har hänt, men samtidigt har det gått så fort. Men med facit i hand har det varit ett underbart år. Här sitter jag i Milano, med fantastiska betyg i bagaget och har redan nu förverkligat ett par av mitt livs drömmar sedan jag tog studenten. Det kan egentligen inte bli bättre.

Dagen till ära bjuder jag på några citat från min dag 29e maj 2009. Det är både mina citat samt människors i min närhet skrivna dagen efter min student.

"Det här var den absolut bästa dag jag någonsin har upplevt och det finns ingenting som hade kunnat göras, bli bättre. Jag vill tacka mina föräldrar för allt fix inför den här dagen, samt givetvis alla som närvarade på min student med sitt bästa humör och gjorde den oförglömlig. Jag kan inte vara lyckligare."

"Igår tog underbara Amanda studenten, och jag har nog aldrig gråtit så mycket på en studentmottagning nånsin!
Det finaste hon fick var nog ringen från hennes farmor. Hennes farmor har varit död i ganska många år nu, men hade för länge sen bestämt sig för att Amanda skulle få en av hennes ringar. Och den fick hon alltså igår. Får rysningar när jag tänker på det."


"Det har varit massvis med tårar denna kväll. Både under talen, present-öppningen men allra helst under den mest oväntade överraskningen av alla: Amandas farmor (som gick bort när Amanda var 7 år) hade valt ut en ring som hon skulle få på sin student. Så när Thomas kom och överlämnade den till Amanda kunde knappt någon hålla tillbaka tårarna. Jag själv har gråtit vid flera tillfällen ikväll. Första gången redan när Amanda sprang ut på trappan på VRG, och därefter vid hennes tal till sina föräldrar, och också i samband med att kortet från mig och Sebbe lästes upp kom tårarna. Det var en så fin text han hade skrivit till henne."

"Jag grät mer på Amandas student än min egen."
























Att solen dessutom lyste starkt och värmande på denna dag var pricken över i:et. Jag får tårar i ögonen av att skriva det här inlägget och inser att jag inte kunde få en finare studentdag. Den 29e maj 2009 kommer vara inristat i mitt hjärta föralltid.


Kommentarer
Postat av: Sarah

åh ja vill ta studenten igen!

2010-06-01 @ 20:39:53
URL: http://myyplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0