Desperata svin finns det gott om..

Gahhhh! Har precis avslutat min skoldag och sitter nu och vantar pa mamma och pappa. Jag kokade sonder idag pa tunnelbanan pavag till skolan. Otaliga ganger nar jag akt tunnelbana pa morgonen och det ar smockat, har nagon acklig desperat italienare statt bakom mig och antinget juckat eller bara haft mage att ta sin hand rakt pa min rumpa - och tro att 1. ingen annan ser (vilket nagon alltid gor och ibland hinner lacka sonder innan jag gjort det) och 2. att jag ska tillata det alternativ inte marka det. Nu snackar vi inte snudda pa mina privata delar utan ta for sig mer eller mindre som om han lika garna skulle kunna vara min pojkvan.


Jag vet inte vad jag ska gora for jag star inte ut langre. Hadanefter blir det fan taxi till skolan for nu tanker jag inte utsatta mig for det har langre. Pa morgonen ocksa, nar man ar trott och bara vill fa en bra start pa dagen, ar jag som minst 'mottaglig' for sana idioter. (inte for att jag forvisso skulle vara mer mottaglig for sadant skit annars).

Men alla blickar och rop pa gatan kan man liksom stanga av, eller jag har blivit tvungen att lara mig att gora det. Man maste gora det har. Annars skulle jag akt hem efter en dag. Men nar folk tar det hela ett steg langre och borjar ta pa en far jag nog. Jag kanner mig smutsig och blir tveklost aggressiv av sadant respektlost agerande. For hur mycket Stockholm an borjar likna medelhavsstaderna gallande just sadant har respektlost beteende mot tjejer sa gar det inte att jamfora med vilken skit i alla fall skandinaviska tjejer far sta ut med har.

Och kom nu for fan inte och sag att vi blondiner far skylla oss sjalva. 1. Det spelar ingen jakla roll om man gar med kort klanning eller hoga klackar. Man behover inte vara billig eller det minsta villig for det, det ar jag personligen ett levande bevis for. 2. Aven pa morgnarna da jag ser ut som ett levande lik, har dubbla plagg pa mig for att det ofta ar kallt pa morgonen, ar det absolut ingen skillnad mot da jag ar festkladd en lordagkvall. Killar kladdar, ropar och ger precis lika manga slangpussar som innan utgang en lordag. Kill'em!

Nu ska jag lugna mig lite och mota mina foraldrar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaha stackars lilla Amanda.. Du låter och framstår som att du ser ut som världens modell som får kämpa om detta dagligen.. Haha come on, du är ingen annan en än blond liten brud som vem som helst..

2010-05-12 @ 17:11:06
Postat av: Mandy

1. Jag FÅR tampas med det här dagligen.

2. Det spelar ingen som helst roll hur man ser ut. Du kan vara hur oattraktiv som helst, men så länge du har blont hår får man utstå just precis det jag beskrivit ovan. Så färga håret blont eller fråga en blond väninna som tillbringat ett par dagar i Milano så ska du se att du får lite mer kött på benen hur vidrigt det är.

2010-05-12 @ 17:14:55
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar till dig som kommenterar anonymt.

Det är du som upplever Amanda som "världens modell som får kämpa om detta dagligen". Det är ingen annan som ser henne så efter att ha läst hennes blogginlägg, bara du!

Det Amanda skriver om är något man får uppleva dagligen utomlands, även i Sverige. Skriv en ny kommentar när du har insett det!

2010-05-12 @ 21:00:27
Postat av: Mia

Det här nothing to do with being blonde....but if you are an attractive girl this may happen to you ESPECIALLY in Italia, trust me....

2010-05-13 @ 10:33:22
Postat av: annica

jag känner igen mig så GRYMT mycket när jag läser det här inlägget. jag bor också i milano och tycker att det är vidrigt hur vissa människor uppför sig! i början (jag har inte bott här länge men man är tvungen att vänja sig snabbt) tyckte jag att det kunde vara så äckligt och obehagligt att jag ibland inte ens ville gå ut. efter bara fem dagar i milano blev jag jagad av en kille som försökte köpa mig för kokain och allt vad det var. det var jätteläskigt och jag blev tvungen att springa hela vägen hem! HATAR, rent ut sagt, att man inte kan känna sig trygg någon gång och alltid måste vara nervös för att någon ska börja förfölja en (antar att du också upplevt det) eller tafsa. sjukt äckligt är det i alla fall.

puss, var rädd om dig!!

2010-06-05 @ 23:01:02
URL: http://howru.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0