Castings och snygga manliga modeller

Hej gullisar!

Idag kom jag hem vid sju efter en lång dag som avslutades med en promenad i sommarvärmen med Carlitos och hans vän. Jag hade 3 castings idag varav en var underkläder eller badkläder (jag vet inte riktigt vilket) för United colors of Benetton. Kul! Lunchade gjorde vi med några andra modeller och våra gulliga killkompisar på AMA.MI

Jag måste bara säga en grej. Sedan jag kom hit har jag varit väldigt besviken på Milanos utbud gällande killar. Och jag vet att jag inte är ensam om att känna så. Men så har jag börjat springa på castings och jag kan inte låta bli att undra vart fasiken håller alla dessa sjukt snygga killar till annars?! Framför allt nu när jag varit på ett par castings för underkläder/badkläder har killarna som varit på samma casting fått mig att börja stamma (och det händer fan inte ofta ska ni veta!) när man ska prata, om man så bara frågar vem som är sist i kön till castingen.

Givetvis är de i flesta fall inte italienare, precis som de kvinnliga modellerna här nere som springer runt på castings. Men till skillnad från många kvinnliga modeller, ser de manliga riktigt riktigt bra ut. Det är absolut fler kvinnliga modeller som faktiskt är riktigt vackra än vad jag trodde att det skulle vara. Men man ser ju helt klart oftare tjejer som inte ser mycket ut för världen (på bild är det givetvis dock helt andra bullar...) än killar. De är ofta brunbrända, muskulösa, besitter världens finaste leende och en farlig blick. Gahh!! Sen om de är kapabla att överhuvudtaget utnyttja sin hjärnkapacitet längre än näsan räcker ska jag ta reda på!.. Fortsättning följer mina kära!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0