2 år sedan...

För exakt två år sedan träffade jag Emilia för första gången. Vi träffades under en skolresa i Berlin som på en miljon olika sätt alltid kommer vara minnesvärd. Vi "sattes" i samma rum trots att vi aldrig träffats förut. Något som jag är otroligt tacksam för idag.

Vi hade en hel del galna upptåg i Berlin och trots att vi lovade varandra att hålla kontakten även hemma sprack det - som så många gånger förr, tyvärr.

Men vi kom att få en till chans.

I fredags kl tio i elva står jag utanför agenturen här i milano och väntar på att klockan ska bli elva. Amanda! hör jag någon ropa från andra sidan gatan. Vem är det inte då utan Emilia, som precis kommit hit från Sverige för att jobba för samma agentur som mig här nere. Vilken överraskning! Tror att det kommer bli mycket galenskaper med denna tös vid min sida här nere. Alla turer till och från castings lär hur som helst bli mycket underhållande..

Det blev lite ändrade planer ikväll så just nu sitter jag och väntar på just Emilia att komma hit innan vi ska bege oss ut och se matchen.

Hittade lite bilder på oss från Berlin..

image588image591
image578image579

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0