Kanondag igår!

Igår var verkligen en helt underbar dag. Några timmar efter att min kusin och hennes pojkvän åkt hem åkte jag till Duomo för att möte finaste Andrea och hennes mami. Vi satte oss på en uteservering i det 20gradiga (i skuggan!!) vädret. Sedan gick vi till Marc by marc jacobs butiken som duktiga Andrea hittade åt oss. Ut kom vi med två sommarväskor som jag är jätteglad att jag köpte. Visar bild när jag använder den sen!

På kvällen sen åt vi 3 middag i ett område som jag hittat där det är uteserveringar efter uteserveringar med fantastisk italiensk mat. Egentligen skulle vi gått på ett aperitivoställe men vi kom inte dit förrän vid halv tio och då var det mesta uppätet. Istället åt vi lasagne och pasta.

Vid tolv blev vi upphämtade av två nyfunna vänner som var helt underbara. Väldigt involverade i Milanos nattliv vilket känns bra :) Vi gick till Armani en sväng och sedan Hollywood. Jag kan utan att överdriva säga att det var en av de roligaste utekvällarna jag någonsin haft. Var egentligen inget speciellt som hände men både jag och Andrea känner likadant. Allt var bara så himla lyckat, och framför allt så himla roligt. Här dansar du verkligen nonstop när du går ut vilket är riktigt kul.

En rolig grej var att jag verkligen kände på mig att klubbarna inte skulle gå efter tidsomställningen inatt. Typiskt italienare, haha. Så vi var på Hollywood till sex imorse. Snacka om lyckad kväll!

Idag är jag otroligt seg. Ska ta ett bad snart och sen blir det bara mys resten av kvällen. Ska lägga upp lite bilder från i fredags då kusinen var här också. Men först, bilder från igår.
















Kommentarer
Postat av: Anna

Andrea är jäkligt snygg!

2010-03-28 @ 20:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0