Blir en hemmakväll full av lyckokänslor

Hej mina fina! Som jag saknat er!

Fick ett levnadstecken från min fina V som befinner sig i Barcelona för tillfället så nu kan jag verkligen inte må bättre. Jag kom hem för en stund sedan. Min snälla vän Carlos följde mig ända hem till porten så att jag skulle slippa gå ensam. Då snackar vi om en resväg på över en halvtimme. Någon är lite överbeskyddande, hihi. Men fantastiskt snällt och framför allt skönt är det att ha någon här nere som är så mån om att jag mår bra och känner mig trygg.

Ikväll skulle jag egentligen gått ut med antingen Carlos och hans vänner till Armani, Dafne och några svenska tjejer och ta en drink eller några från min klass som skulle till Old fashion dit många studenter går. Men idag är det riktigt kallt i Milano med regnsnö och jag har verkligen ingen lust att sätta min fot ute i sånt väder. Istället har jag krypit i mjukisdressen, lagt ansiktsmasker, gjort middag och så var jag och handlade lite chips. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sen sova tidigt. Känns som att jag utan tvekan tagit rätt beslut ikväll, så blir jag pigg till helgen igen.

Sen vill jag faktiskt få en kväll ensam här hemma och bara få lite tid för mig själv att ta in allt. Som jag skrivit förut har jag aldrig känt denna lyckokänsla någonsin tidigare i mitt liv. Och då vill jag inte att allt bara ska svischa förbi utan att jag hinner stanna upp och tänka.. och njuta. Så det är vad jag ska göra ikväll.. efter endast 3 dagar här. Men det känns som att jag varit här det fyrdubbla. Man kommer in i det så himla snabbt.

Ska hinna med och plugga lite italienska ikväll också. Ni som undrar hur det går för mig på språkfronten kan jag bara säga att jag 100% av tiden redan nu tänker på italienska. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att det skulle gå såhär fort att komma in i ett helt nytt språk men det gör det tydligen. Kan bara tänka mig hur det kommer vara om någon månad.. jisses.

Jag tror att det kommer vara dåligt väder imorgon också, sen skulle det bli minst 10 grader varmare och sol så då kommer jag bjuda på en massa härliga bilder. Ska försöka ta några i skolan imorgon också så att ni får se :)




Kommentarer
Postat av: Cicci

Gillar din blogg :)

Kan du inte ta lite bilder på din lägenhet?

2010-03-10 @ 21:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0