Utdrag av ett mail från * efter mitt blogginlägg.


Jag vet att du är en bortskämd liten äcklig skitunge som inte står ut att alla inte faller på knä för dig så fort du kommer med dina befallningar. Det måste vara därför du hatar mig så? För att du inte har mig lindat runt ditt lillfinger. Kan inte vara lätt att inte alla ser dig som den gudinna du själv tror du är.

"Du kommer få ångra att du skrivit dessa ord". Är det ett hot eller? Jag vet att du inte känner mig eller min familj, men om du vågar kan du ju fråga *** hur det bara krävs ett telefonsamtal för min del för att ta hand om folk som hotar mig.

Du är fan den äckligaste och mest vidriga människa jag någonsin haft att göra med. Du lyckades fördriva alla i din närhet utan att du själv ser det. De enda som umgås med dig är sådana som själva vill synas på stureplan.

Du är pinsam och patetisk och jag önskar dig verkligen allt illa här i livet.

Att en vuxen människa skriver såhär till sin pojkväns lillasyster man överhuvudtaget inte känner är för mig skrämmande. Att dessutom få skulden för ett trasigt förhållande är otroligt orättvist. Hon läser min blogg och tror därmed att hon känner mig. Jag mår illa när jag läser det här. Jag kan inte föklara varför jag publicerar det men någonstans vill jag att hon ska få stå för de hårda ord jag verkligen inte förtjänar. Jag gör ingen illa och är så jävla tacksam för allt här i livet så de påhopp jag får saknar verkligen grund.

Att dessutom gå på mina vänner i samma veva, som inte gjort henne ett skit, är helt oacceptabelt.

Jag vill även tillägga att vi alla alltid kommer ha människor man inte går ihop med och/eller människor vars livsstil man inte riktigt klarar av. Men att ha mitt festande på Stureplan som en huvudanledning till att inte stå ut med mig tycker jag är ett tecken på att man bara ser skalet på sina medmänniskor, och inte vad som finns innanför. Man behöver inte tycka om de val människor i ens närhet gör. Men man måste ha kommit så långt att man i alla fall kan respektera dem och inte nedvärdera så som ovanstående visar. Så länge man inte skadar någon annan, och det tror jag inte direkt mina bilder gör, förtjänar man inte att klankas ner på. Jag är väldigt ledsen för att behöva bli behandlad såhär av någon jag verkligen respekterat och accepterat sedan dag 1.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket pucko!

2010-03-11 @ 16:00:15
Postat av: Anonym

HAHAHA, inte LIIIITE svartsjuk hon är på dig!!!!!! HAHAHA. stackars lilla Amanda, det kan inte vara lätt att vara snygg alla gånger^^

2010-03-11 @ 17:05:01
Postat av: Mickan

Fy fasen va vidrigt skrivet!! Usch! Låt det inte komma till dig för när det gör det så blir det plötsligt ditt problem och inte bara hennes. Take care!

2010-03-11 @ 18:01:25
URL: http://mickanflickans.blogg.se/
Postat av: Issa

Så sjukt omoget! vem av dina bröders flickvän är det? signe?

2010-03-11 @ 19:12:43
Postat av: Anna

Läser man på Signes blogg så verkar det vara hon. Jävligt töntigt beteende av en vuxen människa. Särskilt det där sista "Önskar dig verkligen allt illa här i världen"

2010-03-11 @ 19:40:33
Postat av: josephine

hennes andra bror har väl ingen flickvän?

2010-03-11 @ 21:15:45
Postat av: Anonym

Vad är bloggadressen till signes blogg?

2010-03-11 @ 21:44:22
Postat av: Sandra

Alltså seriöst? Vad är det för människa? Om hon nu tycker så illa om dig, varför inte bara skita i dig och låta dig va.. märks ju jävligt väl vem som är avundsjuk på vem här!

Förstår att det är svårt att inte ta åt sig när det gäller din brors tjej men jag tycker inte att du ska bry dig om vad hon skriver, hon verkar ju helt psyk.



Du är bra Amanda, inte hon!!

2010-03-11 @ 22:09:44
Postat av: Anna

Hur kan din bror vara ihop med en sådan människa?? Vad säger han om allt det här???

2010-03-11 @ 22:22:32
Postat av: Sofia

Har följt din blogg i många år Mandy och jag har bara en sak att säga: Den hon skriver om i brevet är INTE du iallafall! Jag känner måhända inte dig i verkliga livet, men den uppfattningen jag fått av dig via internett stämmer verkligen inte överens med den Mandy den svartsjuka tjejen beskriver i sitt brev. Hon kan då inte konsten att bli uppfattad som sympatisk, intelligent, mogen och jordnära som du! Detta visar hon verkligen på prov med sin "final line": jag önskar dig verkligen allt illa här i livet.



Skriver man så, är man ju helt tappad bakom en vagn. Nu vet ju jag att du för guds skull inte tar åt dig av de hårda och meningslösa ord som skrivits av en sådan dumstridig och ledsam person, men jag förstår att de ändå kan såra. Du vet att du är bättre! Du vet att detta påhopp är totalt obefogat och det är bra! Låt ingen trampa på dig! Hur detta ska lösas är en privatsak och det kommer att finnas en lösning. Jag som bloggläsare är dock glad över att du vill dela med dig av sånt här! Det visar vilken typ av människa du är - definitivt motsatsen till din brev"vän"!



Tycker du verkar vara en grymt rolig och trevlig tjej! När jag drar till Milano i sommar kommer jag definitivt skicka iväg ett mail till dig, vore kul att slå klackarna i taket med en så levnadsglad människa som du verkar vara! (Du verkar oxå vara lika bra på att fånga hunkiga italienare som jag! Haha!)



Hoppas att du uppskattar den här "lilla" kommentaren... Har följt din blogg så länge men typ aldrig kommenterat. Kände att det var dags nu då detta INTE var OK! Dina läsare bryr sig om dig! Det du! Hört att det lätt blir så när man är "en bortskämd liten äcklig skitunge". Eller?!?! Haha!



Kram på dig och låt inte hennes svärtade sinne solka ner din underbara tid i världens häftigaste stad! Hihi!



(Observera att jag INTE är en stalker/kär i dig eller nåt sånt där läskigt! Haha! Bara en jämngammal tjej som kände igen sig i problem med trippelt så omogna vuxna & kände att du behövde en liten form av stöd där borta i Italy!)



Ciao! Fortsätt så här!

2010-03-11 @ 23:44:40
Postat av: Anonym

Signes blogg någon????

2010-03-12 @ 12:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0