TGIF

Godmorgon bloggen!

Strålande sol här idag igen. Underbart! Tack vare en otroligt fin och välskriven kommentar från en läsare, Sofia, och ett mail från min ridlärare igår kunde jag somna någorlunda bra trots allt som hänt under dagen. Att ni tar er tid att skriva, lyckönska och stötta betyder verkligen allt för mig. Tack.

Fredag idag! Hur skönt som helst. Först är det skola och sen ska jag möta upp Carlos för en lunch och en tripp på stan. Ikväll blir det nog utgång. Får se med vem och vart, men det lär jag återkomma med. Ska ta en massa bilder idag i det fina vädret.

Just det! Gårdagen var hur trevlig som helst här. En underbar brasilianska/italienska och en italiensk producent och sångare kom över på middag. Vi satt och tittade på konserter där han stått på scen med Mariah Carey, Eros Ramazzotti (min idol!!) med fler och jag satt mest med hakan nere i golvet och bara gapade. Typiskt mig. Men jag faschineras verkligen av människor som är duktiga på det dem gör. Sen var han så gullig och la in flera hundra låtar på min dator. Både hans egna och en massa partymusik. Hörde jag förfester hemma hos oss? Nu måste jag springa.

Stor kram till er!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Bråket beskrivs ju lite annorlunda av din bror som står mitt emellan er. Varför tar han sin tjejs sida undrar jag, om det är du som är oskyldig?

2010-03-12 @ 16:41:49
Postat av: Mandy

Jadu Jenny, att mina föräldrar inte vill ha något mer med honom att göra förklarar väl en hel del. Förblindad av kärlek och hjärntvättning skulle jag kalla det

2010-03-12 @ 18:53:59
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0