Svar pa kommentarer!

vart fick du all information om till din "språkresa"? :)

Jag ordnade allting sjalv, men jag tog hjalp av ESL sprakresor som har fantastisk radgivning och hjalper dig att boka det som passar just Dig. Det finns en massa olika alternativ men jag behovde en liten knuff i baken och da var ESL perfekt for mig i occh med att de faststallde datum tillsammans med mig.

Har du läst italienska något innan du åkte? Annars känns det som att det borde vara ganska svårt att bara börja i en italiensk skola helt plötsligt ;-) Hoppas du har det skit bra iallafall och jag hoppas på många underbara uppdateringar!
Kram på dig

Ja, det har jag gjort. Ett ar i skolan (tva lektioner i veckan) vilket jag dock blivit val medveten om nu har gett mig lika mycket som 3 dagar i skolan har i milano gett mig. Det ar heeelt sjukt vad vi lar oss mycket har. Sedan har jag haft italiensk pojkvan tidigare som jag pratade italienska med, italienska vanner och varit valdigt mycket i italien sa det mesta har jag lart mig pa den vagen.


Hur ser en nyttig frukost ut för dig? :)

Nyttig och nyttig.. jag vet att jag anvande mig av det ordet men for mig som kan ata vad jag vill utan att det syns ar det sallan jag valjer de nyttigaste alternativen. Men imorse at jag nagot nyttigt alterntiv till cornfakes av market fitness och nagon kosttillskottsliknande bar. Supergott!

Bara att stalla fragor nu sa lovar jag att svara pa dem i ett inlagg varje gang.


Kommentarer
Postat av: helen

Hej!

På vilken gata i Milano bor du?

2010-03-10 @ 17:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0