Ny design

Min snälla tjejkompis Julie (http://yousnoozeyoulose.blogg.se) har fixat min design för sjuttioelfte gången. Nu är den mer vårig och den känns lite "Milano" också. Jag är supernöjd och jag hoppas att ni tycker den är fin också.

Sitter och äter en väldigt nyttig frukost och ska snart åka till skolan. Skitkallt här idag så det blir att ta på sig dubbla kläder eftersom några vinterkläder minsann inte är nerpackade. Veckan innan jag kom hade folk gått runt med t-shirt här. Typiskt. Men de säger att de ska bli varmt igen om några dagar. Så snart är värmen säkert här! Hur är vädret hemma? Fortfarande snö? Sol? Håll mig uppdaterad är ni snälla :)

Jag har inte läst en enda blogg sedan jag kom ner och det är faktiskt väldigt skönt. Genom att läsa andras bloggar hamnar man ofta i en ond cirkel där man lägger för mycket tid åt att avundas någon annan, istället för att leva ens eget liv. Här vill jag att ni ska inspireras till att kanhända göra samma sak som jag, eller i alla fall ta ett kliv som innebär en förändring i er vardag. Det ger en så himla mycket.

Nu ska jag göra mig iordning här. Men vi hörs igen lite senare! Pussar

Kommentarer
Postat av: Sara

Hur ser en nyttig frukost ut för dig? :)

2010-03-10 @ 09:31:50
Postat av: Anonym

trollunge, du är medveten om att du stavat på adressen? ;)

2010-03-10 @ 10:20:28
URL: http://yousnoozeyoulose.blogg.se/
Postat av: M

Alltså... jag älskar din blogg ! OCH jag är medveten om att den här Julie gjort sitt bästa men designen är verkligen verkligen veeerkligen inte snygg, någonstans !!!! Fortfarande för tråkiga bilder och för lite färger. Du som är så jäkla grym borde ha en jättefin design. Den här ser bara väldigt "b" ut.



Keep it up. Älskar som sagt bloggen.

2010-03-10 @ 13:33:38
Postat av: Anna

Tycker du ska byta ut profilbilden.. den är fin, men inte särskilt vårig :) Annars snyggt!

2010-03-10 @ 13:59:08
Postat av: Julie

Till M, Nej jag har inte gjort mitt bästa. Gör hennes headers på ca 15 min.. (vilket är vääldigt kort tid)

Amanda har inte varit särskilt kräsen när det gäller designen så jag slänger ihop något enkelt och snabbt när hon ber mig. Så länge Amanda är nöjd är de det som räknas... Jag har inte riktigt den tiden eller orken att sitta med en header flera timmar/dagar för "skojs skull"..



Men tack för din komplimang ;)

2010-03-10 @ 14:18:03
URL: http://yousnoozeyoulose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0