Lyckad torsdagsutgang

Hej hopp!

Gardagen var helt fantastisk. Blev upphamtad av Mikael vid nio for att aka och ata middag pa en otroligt fin liten italiensk restaurang. Huvudratten bestod av som en stor stekpanna (tank er som en plankstek fast dubbelt sa stor) dar man sjalv stekte sitt kott och sa var det en massa olika konstiga men jattegoda gronsaker som ocksa stektes. Till det drack vi otroligt gott rott vin. Bara rott vin som galler for mig numera.

Darefter lite runda om fotterna borjade var runda. Vi hann med 4 stallen totalt. Har i Milano ligger inte stallena med gangavstand fran varandra som Stureplan exempelvis, utan det blev saledes manga taxirundor. Vi gick forst till Armani, darefter Toqueville dar nagon kand tvprofil hade en fest i vipen (Mikael jobbar som fotograf for de storsta modellagenturerna har nere, men aven sjalv modellat samt jobbat i tv.)

Darefter drog vi till Holliwood och sa avslutade vi pa The Club. Mycket dricka for lilla mig. Kom inte hem forran vid fem imorse men pallrade mig anda till skolan. Dock struntade jag i de tva forsta lektionerna men kom till 11. Riktigt strongt om jag far saga det sjalv, hehe.

Efter skolan motte jag fina Andrea som kommit ner for att jobba har nere en manad. Vi gick till mitt favoritlunchstalle och nu kom jag precis hem. Ska vila lite sen kommer Andrea hit och sa ska vi fixa oss. Ikvall vankas det middag med lite modefolk och darefter blir det nog en runda ute. Tar det dock lugnt ikvall da jag maste vara pigg och frasch imorgon.

Tar en massa bilder ikvall som ni far se nar jag fatt tillbaka min dator om nagra dagar. Puss pa er!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Det låter som att du har ett härligt liv! Passa på att ta för dig av allt som bjuds, det är du värd. Jag gjorde samma resa (ungefär) för ca fem år sedan och har inte ångrat att jag "levde loppan". Du vet säkert vad jag menar. Go girl! ;)

2010-03-19 @ 23:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0