Dags för middag hemma hos oss!

Det blev lite för mycket för mig förut så efter att ha gråtit ut på telefon med mamma somnade jag helt utmattad och sov i 2 timmar tror jag. Nu kom söta Dafne här och väckte mig och påminde mig om middagen vi ska ha här i vår lägenhet ikväll. Några av hennes vänner kommer över, Dafne ska laga mat till oss (!!) och så ska vi dricka lite vin. Precis vad jag behöver just nu.

Inte nog med det hade hon tappat upp ett kokhett bad till mig för jag gått och pratat om att jag längtar så mycket efter att ta ett varmt bad. Hemma i Sverige har vi inget badkar hemma hos mig nämligen. Så det här ska verkligen bli skönt. Jag känner mig fortfarande ganska tom, men börjar nog snart bli mig själv igen. Jag är inte van vid att få så hårda ord av någon som står någon i min familj så nära. Tack i alla fall för fina kommentarer och mail, det värmer verkligen mer än ni någonsin kan ana.

Nu ska jag hoppa i badet så bjuder jag garanterat på lite bilder senare från kvällen. Mycket kärlek till er!




Kommentarer
Postat av: victoria

Va mysigt med middag =)

2010-03-11 @ 20:04:45
URL: http://victoriaaaaa.blogg.se/
Postat av: Anna

Hur kan det förresten ha gått så fel mellan er? För ni tyckte ju om varandra i början? Hon skrev ju bl.a väldigt fint om din student.

2010-03-11 @ 22:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0