Befinner mig i en minst sagt knepig sits.

Det här med att vara syster till två storebröder är onekligen något speciellt. Ännu mer speciellt blir det i relationssammanhang om det dessutom är lite åldersskillnad. Personligen var jag i många år ganska kräsen då det kom till mina bröders flickvänner. Jag ville som liten vara med och "godkänna" dem men med åren har jag lärt mig hur viktigt det är att ens pojk- respektive flickvän i alla fall blir accepterad och respekterad av ens familj. Ett sådant val måste man få göra själv, men om familjen inte respekterar ens val gör det allt så mycket mer invecklat.

Hur som helst har jag nu fått erfara något jag under mina 19 år aldrig fått erfara tidigare. Nämligen att en tjej kommit in i bilden och verkar göra allt för att sära på mig och min bror. Lite hårddraget skulle jag säga att hon försöker få honom att välja. Syster eller flickvän. Vilket är helt absurt. Kanhända är det inte alls något hon medvetet tänker på, men alldeles för många händelser tyder på just detta.

Bägaren rann över nu när jag såg att personen ifråga som förut varit inne på att plugga i Milano och/eller i alla fall åka hit i vår nu sitter och totalsågar staden och att dit ska minsann hon och hennes pojkvän INTE åka. (Det råkar vara hans favoritstad numero uno dessutom). "Var som helst men INTE INTE INTE Milano." Jag förstår inte ens hur man orkar vara så genomskinlig. Hmmm undrar varför hon inte längre vill åka till Milano som hon förut ville plugga i, shoppa en ny garderob i osv osv.

Detta är kanske dumt av mig att ta upp i en blogg men jag fick fan nog nu. Dessutom sitter jag ensam i en stor lägenhet i Milano och jag har för tillfället ingen annan att prata med. Så nu får ni vara mina räddare som så många gånger förr. Detta är hur som helst endast EN av alla de faktorer som tyder på att jag förmodligen har rätt gällande hennes avsikter. Hur det än ligger till har människan något emot mig. Är det för att det tack vare min existens finns en annan tjej i min brors liv än henne kommer hon få kämpa länge. Flickvänner kommer och går men en syster kommer alltid vara en syster. Visst, det är ingen man själv har valt yada yada, men samtidigt är det någon man aldrig skulle välja bort utan anledning.  

Kommentarer
Postat av: Anna

Som man säger, blod är tjockare än vatten, och det stämmer nästan alltid. =) Så en bror borde verkligen prata med sin tjej om den verkar ha något emot systern! Allmänt talat alltså!

Sedan försår jag inte hur man kan ha något emot dig Amanda! =) Har följt dig i några år nu, och du verkar helt underbar! Alla har sina brister men herregud, du är smart, vacker, klok, förståndig, emot bullshit, och säger vad du tycker. Stå på dig!

2010-03-11 @ 00:51:26
Postat av: Natasha

Hmm..är det Signe eller Emelie du pratar om?

knepig sits :/ men skit i henne..

2010-03-11 @ 13:26:12
Postat av: Emelie

Inte är det mig hon pratar om iaf, för jag kommer i april :)



Bokar nästa vecka darling!



2010-03-11 @ 15:20:10
URL: http://lifestylebyemelie.com
Postat av: Petra

Vilken omogen tjej! Men hon lär inte stanna kvar i bilden länge om hon beter sig sådär. Det är bara att vänta ut det :)

2010-03-11 @ 22:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0