You are too skinny

Hemma på en lite försenad lunch. Jag har avklarat 3 castings samt ett besök hos agenturen för att få biljetter och detaljer angående imorgon. Då åker jag nämligen till florens på jobb. De berömda pitti-visningarna ska jag gå!!! Kan knappt tro att det är sant.

Jag har dock 1 casting kvar innan dagen är slut. Den börjar dock inte förrän om 1 timme.

Idag har jag haft castings som passar mig helt perfekt. Bikini-katalog samt show room+presentation för jeans (den tredje var för något katalogsjobb för någon sportdräkt.. när jag kom dit bara 10 min efter castingens starttid, var jag nr 108!!! = jag var inte lite sliten när det väl blev min tur). De två första hade jag hur som helst blivit requestad till, vilket betyder att kunderna sett mig på hemsidan och bett agenturen att skicka mig dit personligen. Likadant är det med den jag ska på om en timme, vilket är väldigt skoj.

Jag tänkte bara kommentera en sak som gjorde mig väldigt glad som jag märkt här den senaste tiden. Väldigt ofta på castings, framför allt showroom och bikinijobb, hör jag kunderna säga till modeller you are way too skinny, sorry. Själv har jag aldrig fått höra något sådant vilket kanske bevisar att de modeller som får höra detta är väldigt smala. Men jag uppskattar att även kunderna sätter stopp. Jag vågar nog säga att den största anledningen till denna viktpress bland modeller beror på dem själva - inte vad kunderna söker.

Som sagt, på de castings jag varit idag har de velat ha tjejer med lite rumpa. Kändes som jag hade ett litet övertag där idag om jag ska vara ärlig, haha. De tittade bara på mig med halvöppen mun bakifrån när jag gick förbi och sa "ahhh complimenti!" Haha! I sådana sammanhang kan jag inte undgå att dra på smilbanden. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0