Ojojoj vilken dag..

Oh noo vilken dag det har varit idag. Ni kommer tro att jag överdriver till tusen nu, men idag tror jag att jag fick känna på hur det känns att vara 80 bast i medelhavshetta. Allt blev bara för mycket idag och jag har nog aldrig klagat så mycket i hela mitt liv. Stackars tjejerna som tvingades lyssna. Fast de var faktiskt likadana vid närmare eftertanke. I don't blame them..

Hur som helst hade jag som sagt 6 castings idag. Träffade ett par tjejer som hade 8, vilket är helt insane. Vi blev alla helt slut efter 6. Hur som helst klädde jag på mig alldeles för mycket kläder imorse. Det var ett tag sedan jag var tvungen att lämna lägenheten vid 8 och då såg det så kyligt ut ute. Men när ska jag lära mig? Även om det är disigt i Milano så är det 99/100 gånger värmebölja i alla fall.

Så jag har sprungit runt i långärmat, långbyxor, min alldeles för stora och för tunga(!!) väska på axeln, i för varma skor, rinnande svett längs ryggen och det värsta: utan tillgång till mat mellan halv nio och halv sex - hela dagen utan det minsta att äta!! Vi hade ingen som helst möjlighet till att äta utan alla castings tog sådan förbannad tid att när vi väl var klara med en fick vi lägga svansen mellan benen och fly till nästa som vi redan var sena till.

Väl på den castingen man var sen till kom man med håret åt alla håll, andan i halsen och svettigt ansikte. Klackarna höll vi i handen i hopp om att i "väntsalen" kunna fixa till oss på två röda och framför allt byta skor. Men åhnej, där inne satt självaste kunderna så det var bara att, på deras begäran, med klackarna i ena handen börja gå framför dem.

Nu är jag äntligen (!!) hemma. Satte i mig mcdonalds på vägen hem, på två röda, jag skojar inte. Köpte även ett par supersöta sandaler så jag har några flats som inte är för varma.

Nu ska jag göra pedikyr och bara ta hand om mig själv. Kul att jag knappt hinner komma hem från dagens alla castings innan jag fått ett nytt schema för imorgon. Nåväl, även om livet inte är så glamouröst som många tror, så skulle jag inte vilja byta ut det mot något annat just nu.

Kommentarer
Postat av: Mikus

Love this one!

I think I know Your friend who's asking these questions... :)

Go, girl!

2010-06-09 @ 05:17:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0