Bildregn från Toscana!

Lycka lycka lycka. Med endast 2 timmars bilkörning från Milano anlände vi fredagskväll i vackra Toscana. Min killkompis har en trevåningsvilla där precis vid havet och detta var bland det finaste jag sett på länge. Man andades en helt annan luft där nere och stranden... fyfan vad nice att äntligen få bada. Äntligen njuta av värmen på det sätt man ska!

Vi har ätit så fantastiskt gott, mycket skaldjur och grillat kött. Legat på stranden och bara latat, badat och jag har fått se en del av Italien jag aldrig sett förut. Det bästa av allt? Det är här jag kommer tillbringa mina helger nu. Nästa helg följer även Miranda med så ska vi testa på nattlivet där nere också.

Tyvärr hade vi ingen solskyddsfaktor med oss så jag är way too tanned nu. Trots 35+gradig värme kommer jag med andra ord få springa runt i långbyxor imorgon på mina castings. Yey!.. Varför kan det inte vara brunast möjliga modeller ska vara istället för blekfisar? Det hade inte varit någon match..

En del bilder från helgen i Toscana.


Vi cyklade vart vi än skulle. Var säkert 5-6 år sedan jag cyklade så det var helt underbart att se staden från cykelsadeln.


Finally!!! Beach 2010 är här!


Årets första dopp var ljuvligt!





Jag var lite duktig och satte mig i skuggan då och då. Shit vad det aldrig hänt om det inte vore för att man ska vara duktig "modell" nu..




Mysiga, vackra, underbara Forte dei marmi! Dit ska vi mami :)



Havet på ena sidan och alperna på andra, kan inte bli mycket bättre!






Här cyklade vi längs den milslånga stranden, ah!





Vi tog bilen till en annan liten stad i närheten, minns inte namnet men sjukt mysigt. Världens mysigaste uteserveringar.



... Och alla som var där gick fantastiskt klädda, helt sjukt.






Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0