Pics from yesterday!

Jahapp då ska jag väl skriva någr rader om gårdagen då. Vi började hos Miranda som förutom en flaska vitt hade köpt chips, körsbär och ... haha toast (!!!) hon är mycket väl medveten om att jag äter det jämt här. Jag som hade ätit middag precis tackade dock snällt nej.. Miranda: men Mandy jag köpte ju ost och toastbröd för din skull, jag äter inte ens det!.. Då var det bara att smälla i sig lite toast också så att prinsessan skulle bli nöjd. Inga modelldieter för mig inte..

Någon timme senare kom hennes vän Gigi och hans vän och hämtade upp oss. Blev ett par drinkar på en uteservering och sedan vidare till The beach. Riktigt nice ställe. Både jag och Miranda gick lite för mycket all in för vad som är okej en vardag. Jag har med andra ord inte mått som en kung idag kan jag väl inte påstå. Men det var nog värt det. Jag behövde en rolig utekväll för att inte få avsmak för det helt och hållet.

Var hemma vid 5-snåret och sedan var det bara upp och hoppa imorse då det var dags för lite castings. Mycket härligt att springa omkring i 35-gradig värme när man varit ute lite för länge kvällen innan. Kan varmt rekommenderas! Nu är jag dock laddad för ikväll igen. Dock inte alkohol, utan en massa köttbullar skall ätas!! Swedish night gott folk. Halleluja!








 

Kommentarer
Postat av: Playmates Of Swedenp

skit läckra bilder ;)

2010-06-10 @ 20:57:31
URL: http://playmatesofsweden.blogg.se/
Postat av: Sarah

du verkar ha så kul, blir lite avis =)

2010-06-10 @ 22:25:31
URL: http://myyplace.blogg.se/
Postat av: vanessa

Gud, ni ar bagge tva verkligen jattesota tjejer men MIRANDA ar verkligen ett bombnedslag!!!! Vilken skonhet... kram

2010-06-11 @ 13:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0