United Models

Wiie, äntligen kan jag berätta!

Jag fick ett mail för ett ganska bra tag sedan från en stor europeisk modellagentur United Models (belägen i Frankrike och Schweiz) där en rad av deras kvinnliga modeller prytt omslag som Vogue och gjort flera helt makalösa kampanjer.

Denna agentur kontaktade alltså lilla mig och sa på en gång att de sett mina bilder och vill representera mig direct booking för sina kunder. (Det betyder att kunder kommer kunna boka mig efter att ha sett min portfolio på deras hemsida och så meddelar agenturen mig om vad det är för jobb, skickar flygbiljetter, hotell och dylikt till mig i det land jag befinner mig och så åker jag till den plats där jobbet äger rum - och stannar så många dagar som det kan tänkas ta. Alltså inte en massa castings att springa på utan jag blir direktbokad för jobb).

Nu är jag alltså inte bara med i Future models här i Milano utan även i den franska och schweiziska agenturen United models vilket känns helt ofattbart. Inte nog med detta ska jag träffa Elite Models i Stockholm så fort jag kommer hem då de sett mina bilder och vill bestämma hur vi ska fortsätta när jag är på hemmaplan. Jag är ju i behov av en så kallad mother agency så det känns superkul! Alltid roligt när det man brinner för går bra. Yeey! :))



En trött men glad manda just nu!

Kommentarer
Postat av: Erla

Fan GRATTIS :D.

Hoppas allt är bra med dig!

2010-06-24 @ 15:20:38
URL: http://erlan.webblogg.se/
Postat av: Anonym

jag ar uppriktigt glad for din skull! hoppas allt gar bra, blir sa glad att karriaren verkligen borjar ta fart! :) kor hart! kram

2010-06-24 @ 15:30:27
Postat av: poplars

gud vad kul för dig, grattis!!

2010-06-24 @ 15:59:38
URL: http://poplars.devote.se
Postat av: Gustav

Grattis! Kul att det går bra för dig. Nu när du gör karriär så tycker jag nästan att en egen hemsida vore något att satsa på... Med kombinerad blogg kanske ;)

2010-06-24 @ 17:21:36
URL: http://gustavclaughton.com
Postat av: Anonym

Grattis!!! Vad kul för dig :D

2010-06-25 @ 19:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0