THE BEACH CLUB

Taggtaggtagg! Som ni kanske märkt har partyprinsessan tagit det väldigt lugnt på utgångsfronten de senaste veckorna. Detta på grund av att jag helt enkelt rå-tröttnade. Och orken har inte riktigt funnits för mig som inte varit van vid att springa runt på castings mellan 9 och 5 dag efter dag. Jag har (hör och häpna!) helt enkelt prioriterat de hmm.. *räknar* ca 5 timmars extra sömn en icke-utgång innebär.

Men äntligen har suget kommit tillbaka. Ikväll blir det, väldigt efterlängtat, lite variation. Helt nya människor och en för mig (tror jag) ny klubb. The beach club. Kanhända var jag och Carro där i augusti förra sommaren, men jag är inte helt hundra.

Så nu sitter jag här i handduk och lyssnar på, givetvis On the beach, vad annars? Snart ska jag bege mig till Miranda för vin och finally finally finally chips!!! Tror inte jag ätit det någon gång under mina exakt 3 månader här. Jag tror jag fick en tår i ögat när Miranda aka. min gud skrev att hon precis varit och handlat bland annat det.

Ikväll kör kör kör vi älskling!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0