Storhandlat och knallrosa duntofflor istället för skor

Något är knas med agenturen tror jag (edit: min bokare bekräftade precis att det beror på nedanstående.. så det var väl bra) då vi inte har castings idag heller. Givetvis beror det garanterat på mens' fashion week här nu, men va fasiken. Det är högsäsong och kunder måste fortfarande vilja ha kvinnliga modeller även om det råkar vara mycket fokus på männen just nu. Men jag försöker att inte tänka så mycket på det nu. 2 dagars ledighet är jävligt nice nu när det fortfarande är strålande väder och varmt. När alla castings sätter igång sen så kommer man längta tillbaka till dessa oplanerade dagar..

Jag tar mig dessutom tid till att ha kontakt med andra internationella agenturer (iiih). Ska berätta mer om det sen men fy vad roligt det är när andra agenturer världen över får upp ögonen för en. Allt går så snabbt! Inte minst i Stockholm har jag roliga möten att se fram emot.. Men mer om det lite senare!

Nu har jag precis varit och storhandlat. Gjorde för övrigt en skitpinsam grej (as usual med andra ord..). Halvvägs till matbutiken undrar jag varför alla förbipasserande glor på mina fötter. Tror ni inte då att jag råkat gå ut i mina knallrosa duntofflor istället för skor. AHHHH. Det roliga är att helt ärligt brydde jag mig inte that much (som jag kanske borde ha gjort). Sedan jag kom hit har jag fått en väldigt skön inställning till livet och jag tycker väldigt få händelser är pinsamma numera. Med andra ord är jag inte alls lika begränsad som jag kanhända var tidigare utan vågar leva mer avslappnat. Dock är väl att gå ut med knallrosa duntofflor ett dåligt exempel på att våga leva mer avslappnat..

Nu har jag i alla fall ytterligare en gång (varför känns det som att det enda jag gör just nu är att handla?!) fyllt kylen tll max. Denna gång förutom mat, pålägg och det vanliga blev det givetvis en massa vatten, färskpressad juice men framför allt 4 kartonger med olika sorters nyttiga bars.

Dessa äter jag inte istället för måltider, utan nu när jag börjat/börjar träna som en galning (mer än vanligt, hihi) så måste man även öka sitt matintag. Framför allt jag som verkligen inte vill gå ner i vikt utan bara hålla mig fit och slank. Dessa kommer jag lägga mellan mina "riktiga" måltider. Jag har aldrig varit en småätare, men ska man "småäta" är det perfekt att ta en nyttig bar istället för onyttiga kakor eller vad man nu brukar småäta för onyttigt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0