Sjukaste natten i mitt liv.

Efter en walk of shame hem som aldrig tycktes ta slut sitter jag äntligen här med en halvuppäten portion McDonalds. Knäna är helt blåa efter oklara utomhusfall från igår. Än en gång blir jag påmind om varför jag dricker så sällan numera. Men, än en gång blev jag påmind om hur spontana utgångar alltid blir roligast.

Efter många om och men tjatade A med mig ut med hans kompisar för att först fira en prkille för The Beach Club som fyllde år. Smockat ställe, god mat och fri bar. Kändes som att hela Milano var där. Kvällen började bra! Minglade och träffade många intressanta människor. Jag har för övrigt tagit mitt minglande till en helt ny nivå! Satan vad roligt det är.

Efter lite champagne och lite drinkar begav vi oss i samlad trupp till The Beach där jag som vanligt kan konsten att göra entré. Såfort vi kom in (jag vill bara poängtera att jag inte var speciellt berusad at this point) gör jag världens vurpa framlänges. En sådan som man allt för ofta ser och vare sig hur situationen än ser ut drar man slutsatsen att tjejen (varför är det bara vi tjejer som förlorar balansen på det här sättet?) är stupfull. Passande ordval i sammanhanget för övrigt.

Jag har egentligen ingenting att skriva om den här kvällen, då det helt enkelt inte är bloggmaterial. Dock var jag och A ett grymt team kvällen igenom och det är kul att ha lärt känna någon här nere som jag klickade med från dag 1. Han får det att pirra lite sådär oskyldigt i mig och det är en härlig känsla.. Större delen av min midsommarafton tillbringades således med honom. Jag klagar inte. :)

Hur som helst brukar jag vara med om rätt städade kvällar men jag tror ganska hårt på att gårdagen för alltid kommer vara en av mitt livs sjukaste kvällar. Händelse efter händelse inträffade som i stundens hetta inte kändes som någon jättebig deal, men som idag får mig att undra om jag verkligen upplevde allt detta eller om det bara var en dröm. Något att berätta för barnbarnen helt enkelt. Eller inte..

Kommentarer
Postat av: Anna

MEN du måste ju berätta vad som hände! Snälla?! =)

2010-06-26 @ 19:19:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0