Saknad

Godmorgon!..

Idag är det en national holiday i Italien which means no castings! Hade varit riktigt nice med en ledig dag om jag varit frisk. Nu är det ju visserligen nödvändigt för mig att ligga hemma och bli frisk idag, men det är ju lagom kul när det är 30 grader ute. Om det ens räcker.

Inatt har jag i alla fall sovit gott. Tror faktiskt att första dagen av det nya penicillinet började verka direkt. Undrar vad det är för italiensk mirakelkur de gett mig egentligen.. Det enda jobbiga var att jag drömt om min familj inatt, mina syskon rättare sagt. Och hur allt än ser ut saknar jag dem så det gör ont just nu. Varför ska drömmar påverka än så mycket? Utan nattliga drömmar kan man bara stänga av och köra sitt race. En natts dröm senare kan man inte få ut personerna ur sitt huvud..

Hur som helst krånglar mitt internet big time sedan några dagar tillbaka. Vilket det inte borde göra med tanke på vad jag betalar.. Detta gör att jag inte vågar sätta mig och svara på frågorna ifall att allt bara skulle försvinna. Men jag ska göra som så att jag ska ta min sjuka kropp till affären och handla lite mat. Sedan svarar jag på frågorna så de kommer upp under dagen om mitt internet inte lägger ner totalt.

Puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0