Packar..

Hej hörrni!

Jag packar, diskar, tvättar och städar för fullt här hemma. Jag har nog aldrig skrivit alla dessa ord i samma mening. Framsteg Amanda! Hur som helst flyttar jag imorgon. Efter ett storbråk med hyresvärden vill jag härifrån ögonblickligen. Men jag får helt enkelt vänta tills imorgon så jag hinner packa ihop alla mina grejer. (Tanken var att jag skulle flytta i slutet av denna vecka så flytten var alltså väntad.)

Hemskt tråkigt att en hyresvärd jag haft otroligt bra relation med nu i slutändan bara försöker blåsa mig på alldeles för mycket pengar. Jag kan nu tydligt se denna sida att en liten 19åring har inte så mycket koll och världsvana så henne är det enkelt att lura. Så genomskinligt och så fult. Men jag har en väldigt bra koll på allt som rör min vistelse här nere så detta kommer bara bli hennes förlust.

Nåja. Hade hur som helst en förbaskat trevlig gårdag. Lyckades tjata med A ut som mötte upp mig och mina vänner efter en sushimiddag. Stackarn satt inte i en enkel sits. Han var den enda manliga modellen i vårt stora sällskap = killarna (prs och bokare) hatade honom och gjorde allt för att ta mig ifrån honom medan alla kvinnliga modeller såg honom som mat, bokstavligt talat..

..Behöver nog inte säga att vi ganska snart satt i en taxi påväg till en annan klubb och hans vänner. Gick inte riktigt att stanna kvar där. Väl på nya stället var det en massa tjejer från min agentur också vilket var jätteroligt. Blev inte lika sent som sist utan vi var hemma hyffsat tidigt och nu kom jag precis innanför dörren. Lägger snart upp bilderna från igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0