My girls want to party all the time

Var nyss inne och läste ett inlägg på Kenzas blogg. Hon skrev lite ironiskt att hon och hennes vänner inte orkar festa på samma sätt som de gjorde förr - och jag kan inte annat än att hålla med.

Sedan vet jag inte om det beror på att jag helt enkelt behöver få lite variation så att jag blir mig själv igen. Men jag har verkligen ingen som helst lust till att gå ut mer än max en gång i veckan här längre. En hemmakväll ensam utan tv (jag säger utan för den vi har är minimal) en liten dator där jag betalar en omänsklig summa i timmen för internet och en halvtom kyl lockar liksom mer. How come?! Börjar vi 19-20-åringar bli gamla eller vad är grejen?

Givetvis skiljer sig detta individer emellan beroende på hur mycket man gått ut tidigare. Jag har vänner här nere som inte gick ut på ett helt år hemma i Sverige och då är det ganska naturligt att man vill gå ut hela hela tiden här. Själv behöver vi ju kanske inte prata om hur mycket Stureplan det blev för mig efter att jag fyllde 18.

Något som jag också tror har gjort att jag inte har några problem med att inte gå ut varje helg är att jag trivs rätt bra i mitt eget sällskap. Vilket är väldigt konstigt egentligen då jag inte är någon ensamvarg för fem öre och väldigt social av mig. Men jag trivs med att vara själv då och då, vilket jag framför allt här i Milano verkligen kommit underfund med att alla människor inte gör. Vilket är tråkigt.

Så förmodligen behöver jag inte berätta för er att jag stannade hemma igår. Hade en väldigt mysig lång pratstund med tjejen jag bor med (som dock flyttar ut idag) ända in på småtimmarna. Puss på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0