lunedí

Hej på er!

Kom precis hem från dagens castings. Börjar äntligen lära mig att hitta till de olika adresserna riktigt bra nu. På tiden kan tyckas, men mitt lokalsinne är onekligen under all kritik..

Fick precis castingschemat för imorgon. 5 castings so far!.. (Edit: fick precis mail om en till imorgon. 6 castings på en dag, det blir en låång dag imorgon..) Dock ultimata schemat då det såhär svart på vitt ser ut som att alla ligger väldigt utspritt tidsmässigt vilket är mycket välkommet.

Hur som helst är jag utbjuden på middag ikväll men vetefan om orken finns alltså. Det är rena rama träningspasset att springa omkring till en massa olika adresser varje dag. Mental träning också då det är som att springa på 3-4 arbetsintervjuer dagligen. Kommer bli en hejare på det med andra ord..

By the way måste jag bara kommentera en sak. Innan jag kom med i Future trodde jag att åldern på Milanos modeller generellt skulle vara väldigt låg. Men nästan alla modeller jag träffar är runt 23-24, är de yngre är de ofta vid 20-sträcket. Jag var helt säker på att se en massa små 17-åringar som hoppat av skolan och provar lyckan i modellbranschen. Men jag antar att det är mycket myter och rykten. Än så länge har den här branschen endast inneburit ett positivt första intryck, på många olika sätt.

Det jag ville komma till är att det är många som kommenterar att jag ser så ung ut. Visst, eftersom jag skrivit ovan att de flesta jag träffat varit minst 23 så är väl 19 ganska lite. Men att jag ser ännu yngre ut än så påpekar många. Lyckligtvis lyckas jag på något konstigt vänster se mognare och äldre ut på mina bilder. Och tur är väl det?.. Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0