Juni 4, 2010

Hej hopp!

Fick gå upp i ottan imorse (kändes det som) för jag hade 2 castings tidigt som jag inte riktigt visste var de låg trots att jag kollat på kartan x antal gånger. Vid 18 varje dag får vi liksom ett castingschema för nästa dag. Där står det bara vad det är för casting, om vi behöver ta med något (exempelvis bikini) samt adressen. Hur vi sedan kommer dit är upp till oss själva att få fram.

För mig som kan ha Sveriges sämsta lokalsinne är detta en otroligt stor utmaning. Imorse bestämde jag mig för att inte ringa någon killkompis om skjuts utan istället med hjälp av både tunnelbana, spårvagn samt en liten promenad tog jag mig till båda adresserna utan konstigheter. Även om det inte är något större steg för världen så bevisar det för mig att jag kan om jag vill.

Jag var till och med där i så god tid att jag nu hann hem innan dagens sista casting om ett par timmar. Såå skönt. Hinner nog med en liten nap till och med :) Castingsen idag har gått bra. Första var ett katalogsjobb där de förutom att se boken ville plåta oss, vilket var kul då de la en del tid på det. Den andra castingen var för show room så då fick de modeller som de var intresserade av prova deras kläder och visa upp. Jag fick prova en del kläder där vilket var jätteroligt.

Nej nu ska jag vila lite. Puss på er!



Slänger upp en dagens outfit senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0