I've found my new home - The gym.

Precis som jag förutspådde är jag nu som en helt ny människa. I've found my new home! Jag och min killkompis Carlos gick till Downtown som är ett paradis för de som vill gymma tillsammans med vackra människor med kroppar som dödar ( = en mycket uppskattad inspiration). Gymmet har nämlgen ett fantastiskt gratiserbjudande till alla modeller som kan uppvisa sitt composit att de kommer från någon av de kändare agenturerna i Milano.

Jag testade på en hel del maskiner. Kan inte säga att jag från början var en hejare på dem, men med lite hjälp från vänner jag träffade där (thank god till snygga vänner som kan agera personliga tränare ;) ) gick det fan rätt bra sen alltså. Jag ville såklart träna mycket rumpa, ben och mage.

Efter 2 timmar med en Amanda som sprang omkring som en yr hörna från maskin till maskin fick Carlos dra mig därifrån. Åter igen. I've found my new home. Imorgon blir det dansklass! Fanns hur många olika dansklasser som helst, lovely.

Nu sitter vi och äter sallad och jag njuter till fulla muggar av starten till mitt träningsliv igen, som jag trivs allra bäst i. Det var så fantastiskt att gå omkring på gymmet i tighta kläder, träna och se sig själv i spegeln och bara älska det man ser. Ta mig rätt nu. Allt går med träning.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hehe, jag vet vad du menar, jag älskar också mitt gym! =) Jag försöker verkligen få en lika snygg kropp som du, men det är ju nästan omöjligt! =) Men jag kämpar på! Du en otroligt bra inspirationskälla! Kram

2010-06-21 @ 23:04:26
Postat av: Mandy

Men ååh, klart du kommer få!! Gulliga gulliga du. Vad glad jag blir nu. Nu ska vi träna tillsammans och inspirera varandra! =)

2010-06-21 @ 23:37:18
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: snälla?

HERREEGUUUD! du är så pinsam att det är helt sjukt! Du tror verkligen du är snygg va? vem tränar i den outfiten?? pinsam. show off

2010-06-23 @ 10:47:27
Postat av: Anonym

2010-06-23 @ 13:35:56
Postat av: Mandy

Min älskade "snälla?" som jag bara vill pussa sönder. Dessa bilder är ett halvår gamla och från då jag dansade balett och i princip var tvungen att ha liknande klädutstyrsel som de ovan. Det är i alla fall vad alla andra har.



... Men hade du haft en fin kropp hade du nog också klätt dig så på danspassen du förmodligen aldrig fick gå på :)

2010-06-23 @ 13:37:24
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: K

2010-06-23 @ 23:25:52
Postat av: K

Snaaaaap!

2010-06-23 @ 23:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0