Idag har jag...

  • Varit på castings. Bland annat för show room där jag fick prova en åtsittande kostym som satt som en smäck. *Hoppas hoppas* En annan casting var för en kommande underklädes/bikini-visning som ska sändas i tv i Italien. Och vet ni?? Det gick så himla bra. Man skulle gå i bikini inför kunderna medan de filmade en i tusen olika vinklar. Jag fick vara kvar där inne läänge och det kändes verkligen super. Konkurrerar gör jag med en massa kurviga 2 meters brasilianskor så jobbet blir nog inte mitt, men jag är helt hög bara av att de visade sådant stort intresse för lilla mig. Finally börjar jag faktiskt känna mig som en modell och att det här kan bli rätt bra ändå.
  • Blivit skjutsad på motorcykel av min killkompis till alla mina castings. Helt klart mycket roligare än att åka bil. Eller ta tunnelbana, buss OCH tram för att sedan avsluta med 20 min promenad. Woho kände mig som 15 igen, haha!
  • Suttit och njutit på en uteservering med Miranda och en skål fruktsallad. Dagens höjdpunkt?

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska strax kila ut och köpa hem pizza för att sedan lägga ansiktsmask, hårmask, göra manikyr + pedikyr och bara njuta. Tidigt imorgon bitti åker vi till Toscana. Stranden here I come!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0