Hemma från gymmet!

Det blev 40 min på rullbandet och 15 min på trappmaskinen. Var inte där lika länge som sist, men eftersom jag ska dit så ofta nu räcker det gott och väl för mig. Jesus vad man förbränner!

Hur mycket snygga killar det än hänger där och man onekligen kan se den ena stora "ikonen" inom Milanos modevärld efter den andra är jag verkligen i en helt annan värld på gymmet. Det är ingen idé att prata med mig. Jag kör tills svetten rinner så att det ser ut som att jag lika gärna hade kunnat komma direkt ut från duschen och jag kör tills kroppen inte orkar mer helt enkelt. Eller ja, lite innan stoppar jag väl.. förhoppningsvis. Men jag njuter av det. Inte av resultaten i sig utan av resan dit. Jag älskar att träna och röra på mig!

Nu ska jag ta hand om mig själv, göra någon lätt middag och sen tror jag fasiken det blir sängen. Verkligen alla ska ut ikväll, men efter dessa dagar av ledighet har jag triggat mig själv till max att leverera bättre än någonsin på castingsen nu när de drar igång igen och då startar jag det inte bra med en utekväll. Det får bli till helgen istället!

Imorgon har jag som sagt mina första castings klockan tio och dessförrinnan måste jag till agenturen för att hämta fler composits och lön. Vi hörs om en stund igen.

Tack förresten för era kommentarer angående långklänningen. Jag håller med er. På rätt person är den både smickrande och vacker. Jag får väl testa och se om jag är en av de lyckliga få.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0