Hemma efter 4 visningar i Florens!

Åh åh åh lyckorus gånger tusen! Jag kom precis hem från Florens där det varit en väldigt lång dag. Jag har totalt gått 4 visningar som alla gick hur bra som helst. 
 
För det första åkte vi ett gäng modeller som alla var väldigt trevliga och sociala, ingenting man kan räkna med som jag tidigare nämnt. Väl framme i florens mötte en av kunderna (tror jag) upp oss, gav oss en liten rundtur i centrum och jag måste säga att Florens fångade mitt hjärta direkt, ska utan tvekan åka tillbaka dit. Hittade skor som helt enkelt måste läggas till i min skosamling. Men det är bara en av många anledningar till att jag ska dit igen, hi!

Sedan begav vi oss till den pampiga byggnaden där visningarna skulle hållas. Vi övade lite gång men blev snabbt ivägkörda till hår & make då tiden började bli lite knapp redan. Allt var verkligen på topp, så otroligt seriöst och professionellt. Visningen var för smycken (diamanthalsband, örhängen och ringar) samt klänningar. Otroligt vackra sådana! Själv fick jag designens "favoritklänning" den sexigaste lilla svarta jag någonsin sett. Sedan var det strama håruppsättningar och sotade ögon. Ah!

Gästerna var rent modefolk rakt av, alla iförda långklänningar och frack. Det serverades champagne i mängder och sagolika snittar som vi givetvis fick ta del av efter visningarna. Detta var hur kul som helst och jag ser fram emot fler visningar framöver. Helt klart min favorit.

Nu ska jag snabbt kika upp adresserna till castingsen jag har imorgon. Äntligen har jag sovmorgon, yeey! Ska även slänga upp bilder från idag. Puss så länge!

PS! TACK för era lyckönskningar finaste ni. Fullkomligt älskar att ni börjar bli så delaktiga igen, ni är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0