Back in Milan!

Hemma igen! Vi åkte hem lite tidigare för att det blev lite dåligt väder och jag kände för att hinna fixa en del ikväll innan en ny vecka med en massa castings, visningar och plåtning väntar.

Helgen har varit helt fantastisk. Det är så himla skönt att komma bort från all stress, allt utsläpp och press i Milano på helgerna och komma till havet och en helt annan luft. Miranda följde som sagt med den här gången också så det har varit otroligt mysigt.

Min italienska, trots att jag inte pluggar det längre, blir verkligen bara bättre och bättre. Jag förstår numera allt när mina vänner pratar och de behöver inte längre översätta något till engelska. Min Miranda var så imponerad så det känns verkligen skitkul. Kul att de imponeras av det och inte bara min förmåga att shotta som en man.. men mer om det senare.

Nu ska jag lägga upp morgondagen så att allt klaffar med castings och även en test shoot jag ska ha. Jag vet inte hur jag lyckas, men fotografer som plåtar gratis till ens portfolio växer inte direkt på träd. Alla klagar att det kostar så mycket (vilket det ofta med all rätt gör) och att få någon bra gratis är ofta att glömma. Men jag har lyckats jobba med flera fotografer sedan jag kom hit som varit grymma och som sagt, gjort det for free. Det bästa av allt är att det är de som kontaktat mig. Nu har ytterligare en fotograf gjort det som verkar vara väldigt duktig, så imorgon väntar en till plåtning med lite mer klassiskt tema än mina tidigare plåtningar. Det bästa av allt? Trots att vi är on a budget som det heter i dessa sammanhang då modellen inte betalar för testen som det annars alltid är, så har vi tillgång till make-up artist och eventuellt stylist. Vilken lyx!

Nu ska jag lägga upp bilderna från Toscana. Kika in här om en stund vettja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0