Nattinlägg

Hej!

Slänger iväg ett inlägg innan jag hoppar i säng. Kom precis hem från Cavalli där det var som vanligt. Vi dansade och hade kul, men inget extraordinärt. Gårdagen däremot.. Därför en viss ung dam inte bloggat idag. Jag har varit ett vrak. Gick visserligen ändå på mina castings. Brava Amanda!

Allt för många dagar har det blivit att jag gjort andra saker istället för at köa utanför casting efter casting med 100 andra modeller.. Men jag är inte ensam. På varje casting är det just hundratals modeller och alla klagar om hur det inte finns några jobb men alldeles för mycket modeller (alla kommer hit nu under sommaren när de har sina sommarlov..pfft!) vilket resulterar i att många väljer att åka hem och komma tillbaka i september istället. Kanske nu man ska satsa sista veckorna på säsongen alltså.

Hur som helst var gårdagen crazy. Hittar inget annat ord än att beskriva den med. På ett positivt sätt. Jag hade riktigt roligt och trots dagens bakisstadie var det värt det. Kvällen ikväll bjöd istället på en riktigt otrevlig händelse då en av modellerna förmodligen blev matförgiftad och inte hann till toaletten förrän både hon och en massa annat (jag vet inte riktigt från vilken kroppsdel det kom ifrån om jag ska vara ärlig) låg utspritt över hela golvet. Vidrigaste jag kanhända någonsin sett. Var självklart otroligt synd om tjejen.. Vi vet fortfarande inte vad som orskade detta.

Nej nu ska jag sussa. Imorgon ska jag ligga och steka vid en pool hela dagen. Yeeeha nu skiter jag i dessa regler om att inte vara för solbränd hit och dit, utan nu vet ni vem som kommer vara brunast i stan inom kort! Njaaa, inte riktigt.. jag tycker verkligen inte att det är fint att vara för brun längre då hyn lätt ser väldigt gammal ut. Fräschare med lite gyllenbrun bränna bara. Nu: SOVA! Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0