KUL

Jag blir bara varre och maste till sjukhuset anda nu. Jag maste fa antibiotikan jag fick sist som hjalpte pa en gang. Det skrammer mig verkligen att inte ens fa ner en tugga iskall glass. Jag bara grater hela tiden for att det gor sa ont. Jag har flera ganger sagt att jag haft halsfluss nar jag haft ont i halsen, men fyfan vad medveten jag ar om att detta ar forsta gangen jag har halsfluss. Denna smarta liknar inte nagot annat just nu. Forstar ni att jag inte ens kan dricka vatten? Har nagon av er varit med om detta? Kan det bli sahar av air condition bara som jag visserligen ar javligt kanslig mot? Aldrig igen. Denna smarta onskar jag inte ens min varsta fiende. 

Kommentarer
Postat av: lisa

nej man kan inte bli sjuk bara av att det är kallt. visst, det kan vara en utlösande faktor, men bakterier/virus måste man ha fått någon annanstans ifrån. räcker inte med att "bara" bli kall.. krya

2010-07-14 @ 14:55:06
Postat av: Hanna

Körtelfeber? Det kan tas som halsfluss och blir det inte bättre med antibiotika så kan det vara det... såvida du inte haft det förut förstås..

2010-07-15 @ 21:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0