Jag lever!

Förlåt förlåt förlåt mina älskade trogna läsare. Men bloggen får verkligen lida nu då jag är på olika platser varje dag känns det som och datorn får sällan följa med. St Tropez var en av de bästa men också sjukaste resor jag någonsin gjort. Jag har bestämt mig för att inte gå in närmare på varför, men ska givetvis visa alla bilder så småningom. Är riktigt glad att jag åkte dit hur som helst..

Nu är mina föräldrar och hälsar på (de kom i onsdags) och imorgon åker vi 3 dagar till Gardasjön där vi bokat vår vistelse på ett hotell som verkar helt sagolikt. Sedan kommer Rebecka hit när de åkt hem och så sticker vi till Sardinien 2 veckor. Därefter åker jag ytterligare en vecka till ett annat land för att hälsa på någon och sedan Sverige den 26e augusti. Känns rätt sjukt. Om exakt en månad med andra ord är jag i Stockholm efter 6 månader i Milano.. Dock är inte tanken att jag ska stanna länge. Jag är inte redo för 5 års pluggande ännu utan har nog bestämt mig för att skjuta upp det till januari.. Men jag har lite tid till att fundera..

Jag kommer fortsätta blogga som vanligt efter alla dessa resor. Men givetvis blir det lite ströinlägg med bildregn under månadens gång så kika gärna in här då och då om ni vill följa med mig på vägen. Det glädjer mig att se att ni fortfarande går in här trots att jag slarvat med bloggningen.


Nikki beach









En massa mer bilder kommer!!

Kommentarer
Postat av: S

vad nice du ser ut att ha det då =)

2010-07-29 @ 20:53:34
URL: http://www.myyplace,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0