Guld vard.

Shit shit shit.. Ibland undrar jag verkligen vad jag gjort for att fortjana sa fina manniskor i min omgivning. En valdigt ny killkomois har nere, Diogo fran Brasilien, var har igar med spray for min hals och lite andra grejer fran apoteket som han tyckte att jag behovde. Idag nar han fick veta att jag var annu varre kommer han plotsligt hit, ringer nar han ar utanfor, och har med sig precis den antibiotika jag behover som hans doktorvan skrivit ut at honom. Inte nog med det kopte han med sig varma soppor som han statt och lagat till mig. Nu gick han precis for att kopa mer soppor som jag kan ha hemma samt yoghurt till min mage da anitibiotikan ar valdigt stark. Han forvantar sig verkligen ingenting tillbaka, hur garna jag an skulle vilja ge honom pengar for penicillinet och maten. Han ar fantastisk och jag ar rord. 

Kommentarer
Postat av: L

Var försiktig med antibiotikan. För mycket kan leda till att du i framtiden är resistent. Och då kan det tyvärr vara så att du inte blir av med en infektion i kroppen pga detta!

2010-07-14 @ 18:14:43
Postat av: Mandy

L, jag vet. Men min pappa skriver medicin och vet precis vad jag kan och inte kan gora, sa jag litar helt pa honom i detta fall. Han uppmanade mig till att ta antibiotika da det ar rent av farligt for mig att ga mer an en dag med en halsinfektion utan att gora nagot at det, i och med att jag har reumatism. Sa for mig finns det inga alternativ da det kommer till halsinfektioner med tanke pa att jag har den kroniska sjukdomen reumatism som inte kan "kombineras" med en langdragen halsinfektion.

2010-07-14 @ 20:25:07
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: L

Okej! Det låter som att du vet vad du gör då :)

Blir bara rädd ibland när läkare skriver ut antibiotika till höger och vänster utan att ens ta reda på orsaken bakom sjukdomen ibland.



Hoppas du blir frisk snart i alla fall!

2010-07-14 @ 20:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0