Träningsfredag!

Hej på er!

Tack för era svar till grammatiksinlägget. Självklart var det alternativ B) Vart är boken som var fel. 6/11 visste detta. Alternativ B är fel just för att det är fråga om befintlighet. Handlar det om riktning använder man Vart. Vid befintlighet använder man Var.

Hur som helst är jag på bra humör idag trots att jag känner mig halv.. Bokstavligen. Men om det är någon jag kommer ha med mig tills jag dör är det Caroline. Hela dagen ägnas åt träning. Jag har väl hållit på i 45 minuter nu i alla fall men är inte klar på långa vägar. Till lunch sen blir det en stor sallad!

Tanken var att gå ut och gå, men mitt ansikte får köldskador av den här kylan. Så det skippar vi. Istället tränar jag genom att springa uppför trapporna här hemma samt en miljon hemmaövningar för exakt alla kroppsdelar. Efter all träning ska jag göra lite ärenden innan det bär av till en väninna ikväll tillsammas med Ebba för lite vin och tilltugg. Därefter blir det utgång. Som jag längtat, haha! Det blev ju väldigt lugnt i Småland. Den enda planen vi har är att vi ska förbi Grodan Sergel som jag typ aldrig hänger på. Det är min tjejkompis Michaela som börjar jobba där idag, så därav ska vi dit. Men det ska bli kul med lite omväxling. Vi lär väl dock dra vidare till stammisställena senare :)

Amanda Bergman
Amanda Bergman

Får lite advokatfeeling av den här bilden. Juriststudierna närmar sig med stormsteg!

Kommentarer
Postat av: carro

har du sökt än? är du säker att du kommer in? :)

2010-01-08 @ 14:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0