Mest fotade - december

Plats nummer... 2 (?!?!?!?)
" Favoritspot på Stureplan: White Room

Fotast oftast med: Rebecca Söderhielm

Återkommande accessoar: "The Hills"-håret "

Ja vad ska jag säga.. tur att man drar snart moha! Börjar ju snart annars se ut som att jag inte har något annat liv.. Skämt åsido. Carro skickade detta i ett sms när jag var i småland utan internet.

 


Kommentarer
Postat av: jessica

när du precis fyllde arton skrev du i din blogg att du knappast skulle bli den som man såg på foton på stureplan.se varje helg...

2010-01-07 @ 01:24:03
Postat av: Mandy

Jessica: Jag är mycket väl medveten om det. Men om jag lägger upp det såhär. Hur många saker har du själv inte sagt att du aldrig skulle kunna göra, men sedan har du fått en annan synvinkel på det hela, eller helt enkelt fått motsatsen bevisat och därefter gjort något du aldrig tidigare trott att du skulle göra? Jag lovar dig att du kan räkna upp MINST en sak.



Sen så har precis alla mina fördomar jag hade om Stureplan visat sig vara orättvist och obefogat. Jag trodde att människor som festade där 2 gånger i veckan varken hade liv eller ambitioner. Och vet ni? Så jävla fel jag hade! De roligaste och brightaste människor jag träffat, har många gånger varit de jag träffat där. Jag är helt enkelt väldigt glad över att jag fått kastat i ansiktet hur fel jag hade om Stureplan då jag var nyfyllda 18 år och inte speciellt världsvan.

2010-01-07 @ 08:15:35
URL: http://mandyn.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0