Lyckat lyckat lyckat

Hej på er!

Jobbigt att vara uppe rätt tidigt när man kom hem vid halv sex imorse.. Men men, jag ska hjälpa min matte-elev med matten och därefter köpta present till Hanna, så det är bara att bita i det sura äpplet.

Gårdagen var hur som helst såå lyckad. Efter vin och tilltugg begav vi oss mot Grodan Sergel där gulliga Michaela nu börjat jobba. Vi shottade (ja, det blev en liten en) och dansade. Jätteroligt att träffa Alexander måste jag säga. Han är sig lik.. :)

Jag hade kunnat stanna ett tag då det fanns många killar jag gärna pratat lite mer med.. hihi. Men tjejerna ville vidare. deras vilja - min lag. Så vi drog vidare till magenta en snabbis innan vi avslutade på White där vi alla hade så förbaskat kul. Träffade en masssssa bekanta men lärde även känna många nya människor. Varför kändes det som att alla killar i paradise hotel var ute igår? Och jag blev presenterad av två av dem jag inte träffat tidigare en sisådär 5 gånger säkert.. Jaja, så kan det gå.

Tog en taxi hem efter stängning, haha. Men det är väl tecken på en lyckad kväll. Nu blir det lite matte, därefter ska jag köpa present och sen måste jag sova lite igen innan det bär av mot Bromma hem till Hanna i eftermiddag.





 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0