Imorgon smäller det!

Åh jag är så trött men så himla glad. Vi har repat precis hela dagen inför morgondagens visningar och provat våra ombyten. Ni kommer få se bild på allt imorgon så jag väntar med att berätta vad jag ska ha. Men det är allt från sportunderkläder till skidställ. Ja, ni läste rätt. Jag är en av dem modeller som ska visa sportunderkläder. Ni vet ju hur jag ser på sådant. Men nu är det inget sexuellt anspelat överhuvudtaget, utan det är en seriös visning där jag kan tänka mig att det är sport-bh och boxerliknande underdel. (Sportunderkläderna hade inte hunnit komma idag nämligen så dem får jag se imorgon) Det är ju skillnad på att gå en underklädesvisning med spets, string och stay-ups på en nattklubb och en känd visning på en gala där det överhuvudtaget inte är anspelat på sex. Det tycker i varje fall jag. Märkena som är med är bland annat PUMA för er som undrar.

Annars kom det lite som en chock då alla andra kläder är minst sagt heltäckande och tjocka. Och blek som ett spöke är jag och kommer inte hinna sola innan. Mitt upp i allt kliar det dessutom som f*n i halsen och jag känner hur en förkylning är på G. Men eftersom jag ska sova übertidigt ikväll kanske det försvinner tills imorgon. För övrigt ska det bli sååååååå skönt att vara hemma ikväll.

iiiih vad jag längtar till imorgon. Klockan 18 är det galamiddag för branschfolk med prisutdelning och dylikt. Till "efterfesten" sedan har jag bjudit massor av mina vänner för att ta del av visningen, dansuppvisningar, Basic Element uppträder på scen och därefter ska en DJ från Café Opera spela resterande kvällen då det blir party med bar och hela kittet. Och allt på en annars så sketen söndag, me like!

Nej nu ska jag raka benen eftersom de ska visas upp inför en 7-800 gäster imorgon. Tror inte de skulle uppskatta ett par långa spiror med stubb. Sedan blir det sova! Fyfan vad skönt, haha.

PS! Alexandra gaaaaaah vad underbart det var att träffa dig igen. Min lilla bartenderprinsessa!

PS 2! Detta är internt och endast förståeligt för mina vänner. JAG KOMMER GÅ TILL MY SHOW MED GABY imorgon!!!!!! Ni vet Baby don't you know that this is my show bästa bästa bästa!!! SÅ min låt. Låten alla mina närmsta mer eller mindre hatar men jag envisas alltid med att spela den varje förfest. Ojoj vad jag går igång på den. Så när jag såg att jag kommer gå till den låten imorgon under ett av mina ombyten .. ja vi kan säga såhär, inom 2 minuter visste alla modeller, stylister och medarbetare att det är min favoritlåt i dagsläget.

Kommentarer
Postat av: P

"Det är ju skillnad på att gå en underklädesvisning med spets, string och stay-ups på en nattklubb och en känd visning på en gala där det överhuvudtaget inte är anspelat på sex."



VARE INTE DU SOM SPRANG RUNT I JUST STAY-UPS OSV SENAST IGÅR?! På nattklubben..



Herre gud, ditt självförtroende har verkligen tagit sig vatten över huvudet.

2010-01-16 @ 23:51:44
Postat av: Mandy

Hahahahahahaha FÖRLÅT men du menar att det är likadant att gå i klänning, långärmad tröja plus over knee strumpor på en temafest. Som att gå en underklädesvisning i string, stay ups och bh? Du måste skämta med mig?



Herregud vart är världen påväg

2010-01-17 @ 09:19:47
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0