Hemma från rena rama cirkusen till ridlektion

Kom precis hem från ridningen. Idag var hästarna pigga och på bushumör, big time. Min lilla sötnos till ponny tvärstannade och ställde sig och hoppade upp och ner så fort vi kom in i ridhuset. Han ville klargöra redan då att det skulle bli mycket jobb för min del för att få honom att gå som en klocka idag. Men han är ju bara 4 år också.. då får man vara lite busig :)

När en häst efter en
brallade och gjorde diverse cirkusuppvisningar skulle jag i galopp rida en fyrkant istället för en volt då underlaget var väldigt gropigt idag. Då tog lillskiten sin chans och gjorde en bockvariant samtidigt som han stack i full fart med huvudet nere vid hovarna åt andra hållet precis vid väggen. Jag hänger ner på ena sidan men gav mig i farten fan på att han inte skulle få av mig. Så tack vare en fin balans (tack baletten I guess?) lyckades jag hitta sadeln och galoppera vidare i motsatt håll mot alla andra i full fart. Ingen kom till skada kanske jag ska tillägga, haha.

Så träningsvärken imorgon är ett faktum med andra ord. Fick säkert en liten sträckning i ryggen också, men det var nog hur som helst magmusklerna som lyckades få mig tillbaka i sadeln. Det känns bra att all träning lönar sig för viktiga ändamål också ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0