Gucci bandana

Hej hopp!

Kom nyss hem från M. Trött tjej man är idag. Hur som helst ägnades gårdagen åt en mattelektion med min elev, underklädesshopping, ett par timmar långt samtal från någon som jag inte hade räknat med och som jag trodde var ett passerat kapitel, firande av Hanna i Bromma och därefter fortsatt firande ute.

Det startade segt ute men tog sig definitivt till slut. Magenta och White var grymt igår! Tequila, dans och skumpa var allt vi behövde. Hihi. Sen tyckte jag och M att det var dags att bege oss hemåt så det gjorde vi. Taxiresan hem till honom var minst sagt rolig.

Idag har vi bara gosat hela dagen. Riktigt skönt att bara ta det lugnt och få lite nya krafter till veckan. Ikväll skulle jag egentligen gått på bio med Filippa samt träffat Michaela och Viktoria för planering av vår stora drinkbjudning nästa fredag på Magenta. Jag hade råkat dubbelboka tre olika saker men vi var alla sugna på att stanna hemma ikväll, så planeringen tar vi imorgon istället. Då ska vi gå igenom alla detaljer inför fredag. Och istället blir det idag bara info om visningarna jag ska gå i slutet av veckan.






Kommentarer
Postat av: Anonym

herregud du kan ju inte ha bh till dedär, trodde inte sånt om dig

2010-01-10 @ 22:29:38
Postat av: Anonym

varför har du BH under den där toppen? :O man ser ju hela

2010-01-11 @ 10:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0