Fullspäckad helg!

Idag är det superlugnt i Täby. Var är alla människor? Helt dött. Hur som helst fick jag tidigare idag ett mail från S. angående visningarna jag ska gå i helgen och på måndag. Det var info om fittingen, själva galan, arvode (lön) sponsring vi modeller ska få på olika kollektioner och dylikt. Det ska bli så sjukt roligt!! Jag ska sjävlklart ta en massa backstagebilder också.

Jag ska totalt gå 5 visningar. Men en av dem är på den stora Sportgalan på söndag kl 20. Då är de så snälla att mina vänner och familj får fri entré till galan så att de kan komma och titta på mig. Galabuffén ser jag fram emot också.. mums!

Det blir en fullspäckad helg med andra ord. Först vårt event på fredag som vi ska plåtas för idag. Därefter kan jag berätta mer om det. Sedan ska jag upp på lördagen för fitting samt 4 timmars rep. På söndagen sen är det tre visningar, inklusive Sportgalan. Och på måndag är det två visningar. Superkul!

Det blir med andra ord en riktigt rolig helg att se fram emot! Nu ska jag jobba vidare i världens bästa butik :)

Update:
Ahh, fick nu ytterligare information om att både fotografer och tv-team finns på plats. Sedan efter visningen intar Basic Element bland annat scenen. Riktigt skoj!

Kommentarer
Postat av: Nea

åh vad kul med drink bjudning (har läst ikapp lite på din blogg ;) )! Jag har redan planerat att gå till magenta på fredag, men visste inte att du skulle styra där :) Hur skriver man upp sig till ditt event?

2010-01-12 @ 18:39:22
URL: http://linneaalmqvist.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0