GOTT NYTT ÅR!

Först och främst: Superkul att jag fått sådan fin respons på min årsresumé. Sms har droppat in och fina kommentarer irl har avlöst varandra, både från vänner men även bekanta och rena rama främlingar.

Nyårsafton. Fy satan vad lyckat det blev. Vi startade tre tjejer i en av de finaste lägenheterna jag sett på länge. En vinds- etagevåning med två terasser och fantastisk utsikt. Visst var det synd att jag har 5-6 av mina närmsta väninnor utomlands, men vi fick göra det bästa av situationen och det blev jävligt bra!

Efter en utsökt tre rätters middag, X antal goda drinkar gjorda av värdinnan herself och spelande av ett tjejspel var tanken att vi skulle dra vidare till Lejonbacken där ett hundratal gäster var inbjudna. Dock trivdes vi så förbannat bra i lägenheten så vi bestämde oss för att dra dit folk istället, vilket visade sig vara ett riktigt smart drag.

Mitt sms till kontaktboken för att önska ett Gott nytt år löd som följer:

Vänner och älskare.. Glöm inte att kvalitén på er nyårskyss kommer att spegla standarden för kommande år. Så, välj med omtanke! GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!

Fick väldigt många fina sms tillbaka. Nästan så man kan tro att fiskande efter komplimanger var syftet med det smset, men det var det faktiskt inte. Hur som helst lär jag få ett väldigt bra 2010... ;)

Bilder från igår,






















































Notera mina fötter. Det här är resultatet av att ALLTID gå i high heels..


Alltid så jävla taggad, haha!















Resten av bilderna kommer senare! Vet inte hur mycket bloggande det blir nu några dagar framöver. Kommer inte vara i Stockholm nämligen. Ska bli riktigt skönt att komma bort ett tag :)

God fortsättning!

Kommentarer
Postat av: Adriéne

när jag inte har någon ork kvar och det känns som att allt går åt fel håll, då går jag in på din blogg och av någon anledning räcker det för att jag ska orka ställa mig upp igen - du är en inspirationskälla. tack!

2010-01-03 @ 22:14:20
Postat av: Jenlen

Fina bilder på ser!

2010-01-04 @ 20:18:31
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: carro

du verkar ha jättesöta vänner :)

2010-01-05 @ 19:00:22
URL: http://rosetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0