Det får räcka nu.

Ni är många som mailar & frågar vad som ska hända med bloggen och nu tänkte jag ge er ett ärligt svar. Den senaste tiden har jag fått väldigt mycket fler läsare hit än jag haft någonsin tidigare. Och vi vet alla att ju fler läsare en blogg har, desto fler läsare får man som har något emot en.

Jag tycker inte längre att det är roligt att blogga och jag gör numera allt för att undvika att logga in på min blogg. Jag har ont i magen varje gång jag skriver in mitt lösenord för då vet jag att jag snart kan komma att läsa en kommentar som förstör hela min dag och tar bort en del av det självförtroende jag hela tiden jobbar på att bygga upp.

Jag vill inte längre vara en del av denna mobbing som jag skulle kunna undvika genom att lägga ner min blogg. Det här är verkligen supertråkigt för jag älskar att blogga och jag vill inte släppa er som alltid är så fina och stöttande. Men det är inte värt att ständigt bli påhoppad av vissa människor som vad jag än gör eller säger kommer hitta fel på mig - och alltid göra mig medveten om detta genom att kommentera hånfullt. Jag önskar så innerligt att ni som inte är lika hatiska mot mig bara hade varit liite bättre på att låta mig få veta det, då hade jag kanske stått ut med de svin som nu vinner och får som de vill.

Jag förstår att alla inte kan tycka om mig och att vissa säkert tycker att jag är riktigt pain in the ass. Men jag har inte tvingat någon att gå in här och jag tvingar ingen att tycka om mig. Det enda jag har bett om är att sluta hacka på mig vad jag än gör. Konstruktiv kritik kan jag verkligen ta, även om jag behöver jobba på att ta det på rätt sätt. Men rena påhopp är jag inte tillräckligt stark för att ta och jag ser ingen poäng i att frivilligt ta emot skit jag egentligen inte skulle behöva ta emot. Jag beundrar toppbloggerskorna som står ut med alla påhopp och negativa kommentarer, för jag klarar det inte.

Det här är enormt tråkigt också då jag så gärna skulle vilja dela med mig av mitt kommande liv i Milano. Men det är inte värt att vara med om roliga saker som jag bubblande av glädje bloggar om, för att sedan logga in här och få höra hur värdelös man är och att det inte är något att vara glad över. Jag påverkas kanhända mer än jag borde, men det är uppenbarligen ingenting jag kan jobba bort då jag trots allt bloggat regelbundet i några år.

Det jag funderar på nu är om jag ska stänga ner bloggen helt, eller lösenordsskydda den så att endast min familj och en handfull nära vänner kan läsa den då jag är i Milano. Jag gör inte det här för att få uppmärksamhet eller medömkan, utan jag vill få bort den klump i magen jag får varje gång jag tänker på min blogg och mina läsares kommentarer. Jag är inte perfekt någonstans men jag tycker inte att jag är värd alla påhopp jag fått den senaste tiden. (Påhopp som ni dock blivit skonade ifrån då jag raderar dem direkt i hopp om att jag inte ska påverkas av dem då.) Jag gör hur som helst inte er illa, så jag förstår inte hur ni kan vara så pass många som vill göra mig illa. 

Det får helt enkelt räcka nu.

//A


I'm gonna miss you



Update: Jag återkommer inom kort med hur jag ska göra. Hur som helst kommer jag ge er ett slutgiltigt svar på vad som kommer att hända med bloggen. Är fortfarande väldigt kluven..

Kommentarer
Postat av: sandra

men duuuuuug neeeeej! du ska inte ta åt dig!!! dom som skriver negativa kommentarer är bara avundsjuka!!!!!! du är jättejätte vacker!!!!

kraaaam

2010-01-19 @ 18:48:53
Postat av: sara

Nej amanda du får inte! :( du inspirerar mig mer än någon annan. Dom som skriver taskiga kommentarer är bara avundsjuka, när dom läser din blogg ser dom något som dom själva inte har. Kom igen! I love your blog!

2010-01-19 @ 20:29:29
Postat av: alexandra

that dont kill you can only make you stronger. de som trycker ner dig, låt inte de vinna. läs deras omogna kommentar och sedan radera. de är ju tydligen bara avundsjuka eftersom de tar sin tid och går in på din blogg. visa dig starkare. som sagt läs kommentaren, radera, glöm, lägg den ej på minnet och gå vidare. jag lovar, det gör dig bara starkare.

2010-01-19 @ 20:54:43
Postat av: Filippa

neej hjärtat! gör ont i mig att du ska behöva lägga ner bloggen.. och detta pga personer som uppenbarligen bara har kommit så långt i livet att de tror att det enda sättet att tycka om sig själv är att trycka ner andra...

älskar att få lite amanda-update när vi inte har setts på ett tag.. och vad ska jag göra när du drar ner till milano??



håller tummarna för att du ändrar dig!

K Ä R L E K

2010-01-19 @ 21:13:52
Postat av: Anonym

Jag älskar din blogg!! Har läst den i flera år nu, vore jätte tråkigt om du la ner den. Skulle gärna vilja läsa om ditt liv i Milano. Du verkar vara en fantastisk tjej som orkar ha så många bollar i luften hela tiden.



Ha det bra, kram

2010-01-19 @ 21:24:20
Postat av: Bella

Noooo mandy!

Har läst din blogg for ages and ages. Inte kan du stänga ner den och låta dem vinna, Vad fan du är ju en fighter. Jag älskar din blogg! :(

2010-01-19 @ 21:38:56
Postat av: Hanna

Gud så tråkigt att det blev så. HImla töntigt att sitta bakom en skärm ch klaga på andra. Din blogg har vart bäst, ville bara att du ska veta det. Brukar lösa din blogg varje dag och den har gett mycket inspiration.

2010-01-19 @ 22:17:09
Postat av: maria

Neeeej amanda, du får inte lägga ner! Vet att det är lätt för mig att säga men ta inte åt dig, de dumma kommentarerna är endast från avundsjuka individer som är missnöjda med sina egna liv och trycker ner dig för att må bättre.

Hoppas verkligen du inte slutar blogga för jag älskar din blogg och blir lika glad varje gång jag tittar in här!

2010-01-19 @ 22:49:17
Postat av: Anna

Åh, jag blir så arg på alla idioter som finns! Som själva mår så dåligt och har så dåligt självförtroende att de måste göra allt de kan för att ingen annnan ska få må bra.

Jag vill ju så gärna fortsätta läsa din blogg Amanda! Började läsa för nästan 2 år sedan, och du är lugnt bäst alla de få bloggarna jag besöker, just för att du är så smart och för att du verkligan kan skriva. Du är så ambitiös och du verkar vara en supergullig tjej. Du förtjänar ingen skit. Jag önskar dig allt det bästa, ta hand om dig!

2010-01-19 @ 22:55:53
Postat av: andrea

gud va trist! jag kommer sakna dig!<3

2010-01-19 @ 23:04:49
Postat av: Zandra

Du får INTE sluta blogga!!! :´( DU AMANDA är min livs-inspiration!!! :´( Dem som skriver sådär fula saker är bara SÅ SJUKT JÄVLA ADVUNSJUKA på dig så du fattar inte!!! VARFÖR skulle dem annars vilja göra dig illa?! Kan du svara på den frågan!! Visa dem att DU är BÄTTRE än dem!!! Visa HELA VÄRLDEN de genom denhär bloggen!!! LOVE YOU!<3

2010-01-19 @ 23:44:09
URL: http://alltiettforettunderbartliv.blogg.se/
Postat av: johanna

Nej, man blir glad av att läsa dina inlägg!

Du inspirerar till träning och att vara positiv.

Och bilderna du lägger upp är roliga att titta på och dessutom är du så vacker och har en grym klädstil!

Har ju sett fram emot att följa dig i Milano...

Hoppas inte att några idioter som inte kan uppföra sig förstör för dig och alla andra som gillar dig blogg!

Massa kramar

2010-01-20 @ 11:13:13
Postat av: Mickan

Fy fasen va trist att du får så många påhopp! :( Är verkligen ledsen att det finns sådana svin som pallar göra så. Tycker du e svin duktig bloggare och det har varit jätte roligt att läsa din blogg. Ta hand om dig!

2010-01-20 @ 11:40:57
URL: http://mickanflickans.blogg.se/
Postat av: Anna

Finna det ingen möjlighet att stänga av dem som skriver elaka kommentarer, med deras ip-adress eller nåt så de inte kan se vad du skriver???? Vill ha kvar dig!!!

2010-01-20 @ 12:56:03
Postat av: p

åh uppmärksamhetsbehov..

2010-01-20 @ 13:11:51
Postat av: michaela

det suger att du tar åt dig och låter de vinna. Kom igen tjejen, skit i de! Du har ju bloggat så länge, varför ge upp allt detta? radera deras kommentarer och sedan lägg en tanke att dessa personer är bara avundsjuka och lägger ner sin tid att gå in på din blogg och sedan skriva ner sin värdelösa tanke. Ge in upp. det suger.

2010-01-20 @ 15:17:35
Postat av: Anonym

Sluta spela dum Amanda. Du vet nog innerst inne varför folk retar upp sig på dig. 99% av dina läsare borde göra det med tanke på vad du publicerar.



Har man en blogg med temat "störst, bäst och vackrast" och lägger ut tusentals egobilder på sig själv, är det klart att folk reagerar på spektaklet. Inte minst i landet jante. Att sen dina lika ytliga "vänner" ständigt hejar på dig, gör dig nog lite väl fartblind minst sagt.



Det vore mycket klokt av dig att stänga ner bloggen. Det tjänar du själv på, med tanke på din framtida karriär. Glöm aldrig bort att du har ett rykte att tänka på. Har du tur kanske du hinner bli bortglömd lagom till att du går ut universitetet och ska söka jobb.



Konkurrensen kommer att vara stenhård när du kommer ut. Jag lovar dig, ingen kommer att vilja anställa en person med uppenbara narcissistiska drag.



Läs själv här och se om det stämmer in på dig, om du nu vågar vara lite självkritisk också.



http://socialpsykologi.twice.se/narcissistisk_personlighet.html



2010-01-20 @ 15:28:28
Postat av: Anna

Men herregud anonym, om du blir så himla irriterad på Amanda, varför går DU in här då??? Låt oss som vill läsa vad hon skriver få göra det! Och vi kanske vill ha många bilder, har du tänkt på det?

Sluta besök Amandas blogg och försöka få henne att må dåligt!

2010-01-20 @ 16:08:59
Postat av: h

Jag kan förstå hur ovanstående resonerar. jag tycker verkligen att du amanda, är en fin o väldigt trevlig tjej. Men du lägger upp det som om att du vore "störst bäst o vackrast" (lite kryddat)Det känns inte alls som om du är avundsjuk på tjejer. men du vill gärna visa att du är snyggare. No problems for me. me det stör många. det sticker i ögonen på folk. Jag är inte ett dugg avundsjuk på ditt liv eller ditt utseende. jag är nöjd med mitt. Men jag sådär gillar läsa din blogg o hånskratta lite åt hur du beter dig. putar ut läpparna. svankar så att ryggen ska gå av. det är kul. det är lite som att läsa alex schulmans blogg. man gillar honom inte men gillar bloggen ändå. inte precis att man är avundsjuk på honom, eller hur?



Ta inte detta fel nu. Du är verkligen supergullig. va dig själv!!! sluta sukta efter bekräftelse. du är vackrare än så.



Kram på dig

2010-01-20 @ 16:09:39
Postat av: klara

Om folk inte kan stå för sina påhopp och åsiker (vilket de anonyma här över inte verkar kunna) tycker inte jag att du ska ta åt dig.



Jag har läst din blogg jättelänge, och det är väl klart att du ska skriva om dig själv utan att få kallas självisk och ego. Klart du ska få lägga upp bilder på dig själv utan att kallas ytlig.

Det är ju din blogg, du har rätt att göra precis vad du vill här !



Om folk får en bild av dig som 'störst bäst och vackrast' är det väl deras problem. Då är det ju bara att sluta läsa.



Keep up the good work!

Kram!

2010-01-20 @ 16:59:16
Postat av: Anonym

gud vad besviken jag blir :( hoppas verkligen inte att detta är något du helt har bestämt dig för. jag gillar verkligen din blogg, hoppas du ångrar dig. och alla som skriver elaka kommentarer är verkligen endast avundsjuka, då du verkar vara både smart och är dessutom väldigt vacker.

2010-01-20 @ 17:03:53
Postat av: Johanna

Nej, jävla skit! Du får inte sluta blogga!!



Kan du inte "anställa" någon som tar bort elaka kommentarer som BB å Kenza har?

2010-01-20 @ 17:39:26
Postat av: emine

fin blogg

2010-01-20 @ 17:39:56
URL: http://emiiines.blogg.se/
Postat av: Anonym

skulle verkligen vara jättetråkigt om du la ner din blogg. det är ju förstås ditt val o du ska ju göra det som känns bäst. du ska inte ta åt dig av alla elaka kommentarer, du är för bra för det! de är bara avundsjuka, för du är jättevacker och dessutom smart. tänkte som någon skrev ovan, du kan ju kanske anställa någon som godkänner dina kommentarer så slipper du se alla negativa kommentarer? :)

2010-01-20 @ 18:54:15
Postat av: Amanda

åhnej :( det här är lätt min favoritblogg, verkar vara den enda bloggerskan som verkar ha lite vett innanför pannbenet!

2010-01-20 @ 20:29:29
Postat av: Anonym

snälla.. sluta inte blogga jag har följt dig så länge, det är en daglig rutinatt gå in här och läsa snälla duu hjälper så många med din blogg.

2010-01-20 @ 21:41:14
Postat av: malin s

okej. aer alla haer, inkl. mandy, medvetena om att det gaer att staenga av kommentarsfunktionen? problemet loest.

2010-01-21 @ 05:28:25
Postat av: Macke

Låt inte bittertöntarna vinna! Sluta läs kommentarerna istället!?



Kom ihåg att de som ger dig skit inte har en aning om vem du är eller känner dig på något sätt. Det elaka de skriver har ingen som helst substans utan är bara ett utryck för ren och skär avundsjuka eller elakhet.



/ Markus

2010-01-21 @ 08:14:58
Postat av: ee

skitsnygg blogg !

2010-01-22 @ 08:19:03
URL: http://tiotusensoldater.blogg.se/
Postat av: Veronica Berggren

Ojdå läste bara längst upp men jag får typ tusen påhopp varje dag ^^

till slut bryr man sig faktiskt inte och tar det bara som berömm för att folk är avundsjuk!



2010-01-22 @ 10:43:51
URL: http://veronicaberggren.se
Postat av: Erik von Schönenberg

Har inte läst din blogg på ett tag, men ramlade över en länk härom kvällen.



Förstår inte hur någon som du ens kan känna av om någon rispar på ditt självförtroende. Men det är väl som dem säger, att även den vackraste blomman kan vissna. Jag hoppas dock att dessa bittra människor förr eller senare mognar och lägger sin bitterhet åt sidan.



Mvh von S

2010-02-17 @ 16:17:39
URL: http://elky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0