Dagens fråga

"Det är ju skillnad på att gå en underklädesvisning med spets, string och stay-ups på en nattklubb och en känd visning på en gala där det överhuvudtaget inte är anspelat på sex."

VARE INTE DU SOM SPRANG RUNT I JUST STAY-UPS OSV SENAST IGÅR?! På nattklubben..

Herre gud, ditt självförtroende har verkligen tagit sig vatten över huvudet.

Svar: HAHAHAHA förlåt men du kan inte mena allvar att du anser att det är samma sak att gå i klänning, långärmad tröja och overknee strumpor (det var just det jag hade hela kvällen) på en temafest, som att gå en underklädesvisning i spets-string, bh och stay-ups på en nattklubb. Du är ett exempel på en sådan person som endast går in här för att leta fel. Men ska du göra det får du fan komma med fel som har någon grund. Detta håller inte.

Detta är ju för övrigt så komiskt. I en kommentar får jag skit för att jag är alldeles för påklädd på festen då jag själv "uppmanat" folk att gå mer lättklädda. Ni är då inte lätta att tillfredsställa ska jag säga er. Men jag har kommit underfund med att det spelar ingen roll vad jag har på mig eller vad jag skriver i bloggen; ni som vill hitta fel på mig kommer att hitta fel i era ögon vad jag än bär eller skriver.


Kommentarer
Postat av: Jenny

För att citera dig själv "det är okej (läs: jävligt bra) att gå ut i underklädesliknande partykläder". Jag tyckte bara att det du hade absolut inte var underklädesliknande. Sorry!

2010-01-17 @ 12:40:50
Postat av: Cilla

Jag tror, precis som du, att vad du än skriver så finns det alltid trötta människor som hittar något att haka upp sig på. Skit i dom, du verkar lycklig med vad du gör, och det är ju viktigast.

Må så gott!

2010-01-18 @ 09:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0