Back in town!

Efter 4 nätter i småland känner jag mig som en helt annan människa. Dagarna har involverat långpromenader varje dag, en massa läsning, ett lugn utan dess like och en massa kärlek. Jag har satt upp mål för det kommande året och konkreta nyårslöften i hälsoväg jag ska hålla till punkt och pricka så länge jag kan.

Jag har kommit till insikt om hur mycket jag har att vara tacksam över och jag tror nog att jag börjar lära mig att faktiskt vara det också. Dessa dagar som här hemma bara hade svischat förbi, har inneburit världens make over i mitt liv. Jag har tänkt, tänkt och tänkt. För en gångs skull har det varit till någon nytta.

Piggare, fräschare och gladare än någonsin känner jag mig. Fyfan vilket bra år jag ska se till att detta blir! Jag är sprudlande av ny energi och har så mycket kärlek inom mig. Harmoni. Fridfullhet och gränslös lycka. Jag hoppas verkligen att jag kan fortsätta inspirera er jag redan inspirerar. Och månne få några nya läsare att se livet från den ljusa sidan. För, om jag lyckas få någon av er att se lite ljusare på tillvaron. - Ja, då har jag lyckats.

Att jag fick komma hem till denna kommentar gjorde allt ännu bättre..

Postat av: Adriéne
när jag inte har någon ork kvar och det känns som att allt går åt fel håll, då går jag in på din blogg och av någon anledning räcker det för att jag ska orka ställa mig upp igen - du är en inspirationskälla. tack!

All kärlek till dig Adriéne för att du precis gjorde min dag.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Du har redan lyckats, tack vare dig ser iallafall jag ljusare på tillvaron.

2010-01-06 @ 15:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0