Alla negativa kommentarer skrivs av "Anna"!

Hej på er!

Har försökt blogga jättelänge men det har inte gått. Ett långt inlägg försvann när jag försökte publicera det.
Jag har suttit och läst lite kommentarer nu på morgonen och tycker att det är väldigt intressant när det blir lite debatter. Ingenting jag skriver gör jag för att provocera utan det är mina personliga åsikter ni får ta del av. Även om vi inte alltid är ense respekterar jag era åsikter och jag hoppas att ni kan göra detsamma med mina.

Nu är det dags för lunch, därefter ska jag börja fixa allt inför kvällen. Jag kan fortfarande knappt förstå att vi fått sådan fin respons på vårt event. Det verkar onekligen som att Magenta är the place to be ikväll. 

Först skrev jag ett långt inlägg tillägnat er som kommenterar i påhittade namn och inte förstår hur lätt det är att spåra ip-adresser. Jag skulle aldrig förlora min självrespekt i sådan hög grad att jag hittar på ett namn för att kommentera i en blogg med syftet att klanka ner på personen ifråga som har bloggen. Har ni inte mer hyfs än så? Ni kan skriva vad ni vill om mig, men allt jag skriver står jag i alla fall för tiill 100% då det här inte är någon anonym blogg. Och det är i alla fall mer än vad ni lyckas komma med.

Ni som stör er på vartenda ord jag skriver och har något emot mig: Glöm inte att ni gör mig till "vinnare" genom att ständigt gå in här för att läsa om mig. Jag tar inte bullshit som att ni går in här för att få er ett gott skratt eller vad sådana elaka själar som er brukar skylla på. Har ni det intresset borde ni redan nu ha bytt ut min blogg mot någon av fjortisbloggarna som vinner över min på den fronten med råge.. Utan det är en besatthet ni har av att ständigt gå in här för att hitta fel på mig som ni måste göra mig medveten om genom att kommentera och för att således själva må bättre. Annars hade ni aldrig tagit er tiden att varken kommentera eller läsa den här bloggen. Det enda ni gör är att skämma ut er själva. Och era kommentarer till mig säger mer om er, än om mig.

Ni andra som tar bloggen för vad den är: Det är för er jag bloggar.



Kommentarer
Postat av: Felicia - "Fett cool brud" med humor och personlig stil :D

Vissa människor är verkligen patetiska och okunniga. Du sk SJÄLVKLART skriva det som faller DIG in på DIN blogg! Det är det som gör dig unik, att du skriver om dina egna riktiga åsikter. En anonym kommentar är ett tomt hot, samma andra kommentarer över internet. Keep rockin' i alla fall!

2010-01-15 @ 15:05:09
URL: http://lorenzotti.blogg.se/
Postat av: Amanda

du är bäst gulligamaandyy!

2010-01-15 @ 16:16:50
Postat av: Emelie

Den där "Anna" måste vara en bitter människa. Samma namn sprutar negativa kommentarer hos mig :P

2010-01-15 @ 16:28:58
URL: http://lifestylebyemelie.com
Postat av: erica

you go girl!

2010-01-15 @ 21:43:15
URL: http://insideoutside.devote.se
Postat av: malin s

hej. vill bara säga att jag läser din blogg för att du är underhållande och har ett någorlunda löjligt drag i dig. jag vet inte vilka fjortisbloggar du pratar om, men jag har i alla fall inte hittat någon som slår din blogg. jag är inte helt säker på om du är medveten om varför du är rolig. det är det som gör bloggen så bra!



med det sagt har jag inget intresse av att klanka ner på dig. jag gillar dig som du är. som sagt, det är underhållande. så nej, det är inte en besatthet att hitta fel hos dig. det är, tro det eller ej, för att få ett gott skratt. acceptera.

2010-01-16 @ 06:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0