2 timmars rask powerwalk

Ååååh har precis skypat med min älskade Carro och Paulina. De lever verkligen drömmen i Barcelona. Var hur som helst superkul att prata med dem och inte bara skriva på facebook, sms och dylikt.. Blev mycket skratt men även en känsla av vemod nu när jag verkligen inser att Carro inte längre bor i Sverige. Men vi ska prata imorgon igen som tur är.

Det blev för övrigt ingen strip chair idag. Jag skulle nämligen träna som gäst med Signe som är medlem där, men hade ingen aning om att jag behövde ha leg med mig för att bevisa att jag är över 18. Kändes otroligt löjligt, men de har ju regler för att man ska följa dem, såklart. Synd bara att jag inte hade någon aning om att leg skulle medtagas.

För mig är det dock så att om jag ställt in mig på träning en dag så är det omöjligt att skippa det för någon sådan anledning. Så jag föreslog att vi skulle ta oss ut på en långpromenad istället, vilket vi gjorde! Och OM vi gjorde det bra. Vi gick från mig ner mot Pampas, Karlbergs slott, St Eriksplan, Odenplan, Norrtull, Hagaparken, karolinska sjukhuset och så vidare.. Vi gick en mil ungefär räknade Signe ut på sin träningskarta och satan i gatan vad det känns! Vi gick nämligen väldigt raskt, hela tiden i snö och pladdrade på som tusan.

Nu känns det jävligt bra på hälsobiten i mitt liv. Daglig motion, mycket sallader och ingen onyttig mat, måttliga mängder alkohol och så vidare. Detta ska jag hålla så kommer jag må ännu bättre fysiskt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0