Partylördag

Hej på er!

Kom precis hem från V och ska nu göra mig iordning för söndagsmiddag med familjen. Gårdagen var jättetrevlig men med lite onödig dramatik stundvis. Som vanligt hade vi absolut trevligast på förfesten hos V där vi tittade på melodifestivalen (eller okej, det var på TVn i alla fall). Sedan tog vi alla en taxi till Nicklas inflyttningsfest där det var en massa bekanta ansikten. Dansade och hade kul innan vi tog en taxi till Magenta och sedan avslutade vi på White room. Blev bara en väldigt kort sväng ute.

Var riktigt skönt att åka hem relativt "tidigt" då min kropp började bli svag och trött. Penicillinet jag äter är i rätt stor dos och gör mig väldigt energilös. Men att få ligga i en varm famn och få pussar i nacken hela natten gjorde allt bra igen. Eller nej, mer än bra :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan kommer mina bröder + Signe över på middag och därefter åker jag hem till V igen för en myskväll. Perfekt söndag :)

Dåligt med bilder nu, men ni vet ju varför. Man är inte den snyggaste som sjuk. Ska dock försöka ta lite bilder idag så blir bloggen inte så tråkig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0