Kan ni räkna hur många torra skämt jag försöker komma med?

Hej hopp!

Det enda jag gör på dagarna är..
nej jag gör fan ingenting överhuvudtaget. Energin försvann onekligen ner i hålet som sabbat min trumhinna och i dagsläget känns vägen för den tillbaka milslång. Men med penicillin 3 gånger om dagen borde det i alla fall gå framåt. Och det är med andra ord vad jag intalar mig.

Snart skall jag ta mig från en sängliggande position till en annan. Ska lägga några timmar på de tre vännerna och Carrie. Sex and the city för er som inte förstod mitt torra skämt. Jag skyller på febern. Hur som, apropå Sex and the city är det på fredag Girls' night på Laroy i sann Sex and the city - anda infinner sig. Tanken var att jag skulle vara "ambassadör" för kvällen och bjuda in lite girls men det har jag som ni förstår fått avboka. Det enda jag kan säga är att det är jäkligt dumt att missa den kvällen. Goodiebags, manikyr, cupcakes och en massa annat som förgyller tjejers vardag. Missa det inte för något i världen! Well, ni med öroninflammation behöver inte förklara er..

Jag ska försöka underhålla er så gott jag kan idag med min torra humor och suktande efter sympati.

Dagens träningstips inspirerat av mitt sängliggande pga. sjukdom: Ligg på rygg i sängen och cykla med benen i luften. Tränar såväl rumpa och lår som mage. Inte kan man låta sjukdom komma i vägen för daglig träning. Träna med andra ord sängliggandes. Meningen var inte att det där skulle misstolkas men vid närmare eftertanke är det rent briljant om det gör det. Får nog genast ringa över V för lite lunchträning. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: gutta

VAD JOBBIGT

2010-02-03 @ 15:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0